Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Progresivna karta članov foruma
Tejka:
Oki, če sem prav naštudirala me bo tale P :Lu na :NE "zadela" v sredini januarja (točen aspekt) oziroma če bo kako stopinjo prej začelo delat že konec decembra :o. Je imela pa ravnokar (je eno stopinjo čez) :kv na :Ve, sklepam da bo tale :kv :Me ta problem s otroci in takoj za tem sledi še :kv :Ma. Madona pa še :PL mi ga kvadrira >:(
Takrat mi tudi T :Sa prvič pohodi natalnega :PL. No :Lu tokrat spusti, jo pa za :PL potaca oktobra.
Tea:
Ej Tejka ... v enem letu ti ne bo kvadrirala Marsa.
Tejka:
Imaš res... Bo v januarju 2012 točen :kv ;D Se malo tolažim, da ko :kv minejo pridejo :sek ;)
Še vedno pa študiram kako se izognit tejle zaljubljenosti. Najboljše, da se zaprem v kopalnico in čakam, da aspekti minejo ;D
Tea:
--- Quote from: Tejka on November 23, 2010, 02:05:31 PM ---Imaš res... Bo v januarju 2012 točen :kv ;D Se malo tolažim, da ko :kv minejo pridejo :sek ;)
Še vedno pa študiram kako se izognit tejle zaljubljenosti. Najboljše, da se zaprem v kopalnico in čakam, da aspekti minejo ;D
--- End quote ---
Ne vem ne vem če boš zadovoljna da bosta skoz v kopalnici seksala, kljub tvoji vodi v horoskopu ;D
taja6:
--- Quote from: Tea on November 23, 2010, 02:06:38 PM ---
--- Quote from: Tejka on November 23, 2010, 02:05:31 PM ---Imaš res... Bo v januarju 2012 točen :kv ;D Se malo tolažim, da ko :kv minejo pridejo :sek ;)
--- End quote ---
Ne vem ne vem če boš zadovoljna da bosta skoz v kopalnici seksala, kljub tvoji vodi v horoskopu ;D
--- End quote ---
hahaha :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version