Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Progresivna karta članov foruma

<< < (57/70) > >>

cvetka:

--- Quote from: cvetka on November 26, 2010, 07:35:20 PM ---
--- Quote from: Tejka on November 26, 2010, 05:54:20 PM ---hehe zanimivo... na današnji dan 2 točna aspekta T :Ma :tr :So in T  :So :tr :Ma :D

--- End quote ---

To pa je vročekrvna zadeva  ang:

--- End quote ---

sem pogledala podrobno: oba T gresta preko 5 H?
a boš poročala?

Jane:

--- Quote from: Jernej on November 26, 2010, 07:57:40 PM ---
--- Quote from: Tejka on November 25, 2010, 08:06:04 AM ---... sem potem ponoči imela prebliske. Samo sem študirala, da pač če je to okoli tiste osebe ni tako kot si  :NE predstavljam. Torej je še vedno možnost, da gre za čisto tretjo osebo na katero ne bi niti pomislila? ...

--- End quote ---

Opažam, da se ženske nasprotnega spola na veliko ukvarjate s prebliski in pomisleki ter kombinirate ideje s predstavami o možnostih glede oseb...  ::)

--- End quote ---

Samo tiste s poudarjenim  :NE ali 12 hišo  ;D

Jernej:

--- Quote from: Jane on November 26, 2010, 09:17:02 PM ---
--- Quote from: Jernej on November 26, 2010, 07:57:40 PM ---
--- Quote from: Tejka on November 25, 2010, 08:06:04 AM ---... sem potem ponoči imela prebliske. Samo sem študirala, da pač če je to okoli tiste osebe ni tako kot si  :NE predstavljam. Torej je še vedno možnost, da gre za čisto tretjo osebo na katero ne bi niti pomislila? ...

--- End quote ---

Opažam, da se ženske nasprotnega spola na veliko ukvarjate s prebliski in pomisleki ter kombinirate ideje s predstavami o možnostih glede oseb...  ::)

--- End quote ---

Samo tiste s poudarjenim  :NE ali 12 hišo  ;D

--- End quote ---

Potem pa dosti takih srečujem...

Tejka:
Se že moraš nekaj neptunskega naučit ;)

Tejka:

--- Quote from: cvetka on November 26, 2010, 07:35:20 PM ---
--- Quote from: Tejka on November 26, 2010, 05:54:20 PM ---hehe zanimivo... na današnji dan 2 točna aspekta T :Ma :tr :So in T  :So :tr :Ma :D

--- End quote ---

To pa je vročekrvna zadeva  ang:

--- End quote ---

Preplesala celo noč. Pravzaprav tokrat nisem imela niti ene pavze :o. Ne vem samo po počutju in po navalu plesalcev bi rakla, da sem sijala ;D :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version