Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Progresivna karta članov foruma

<< < (14/70) > >>

Lunca:

--- Quote from: sonck on November 13, 2006, 03:59:58 PM --- ;)

evo bom še jaz malo opisala svoja občutja ob določenih tranzitih...
Zadnje čas zalo čutim T plutona v opozicijo z mojo N venero 

>:VERJETNO JE TRANZIT PLUTONA NA VENERO PRECEJ ČRN SCENARIJ NA VENERO. PRI NEKATERIH VZBUDI LJUBOSUMJE, PRI DRUGIH EKSPERIMENTIRANJE V LJUBEZNI, POSESIVNOSTI IN PODOBNO.

Lahko pa je to tudi posledica mojega T saturna v moji polni 7. hiši  :-\.
TO PA NA VSAK NAČIN. SATURN PREVERI PRI VSAKEM SVOJEM TRANZITU KAKŠEN JE ODNOS. ČE NI IZ PRAVEGA TESTA VEZO RAZBIJE, ČE PA JE ODNOS DOBER, GRE KLJUB TEŽAVAM NAPREJ IN OSTANE ŠE BOLJ TRDEN.
Ne vem še točno kako vpliva sekstil T saturna na moj stelij / sonce, luna, venera/4/5 hiša  ???.
NO TO TI DAJE TRDNOST IN DISCIPLINO, ZATO BOŠ VERJETNO ZDRŽALA.
Imam pa jupitra tam gori v 9. hiši, res je, da me astrologija kar vleče zadnje čase, samo ker je ne znam se nekaterih stvari kar malo bojim, kot naprimer T saturna, na mojega N saturna, saturnov povratek...tam nekje leta 2009  ;)
SATURNOV POVRATEK SIGURNO ŠE BOLJ POKAŽE IZ ČESA JE STKAN ODNOS.
Bomo že dali vse čez ;D :D NA VSAK NAČIN, SATURN ŽELI DISCIPLINO IN POTRPEŽLJIVOST. ČE IMAŠ OBOJE, SE LAHKO NADEJAŠ, DA TI BO USPELO. ŽE SAM NATALNI SATURN V 7.HIŠI KAŽE PERFEKCIONISTIČEN ODNOS DO PARTNERJA, ZATO VERJETNO KDAJ VIDIŠ TEŽAVO V ODNOSU, DRUGI PA NA TO NE BI REAGIRALI.

--- End quote ---

sonck:
 :-* dober dan Lunca  :-*

Tea:
V letu 2008 računaj na T Urana, ki bo delal veliki križ:
Opozicija mars saturn, kvadrat Luna, Sonce, Venera  in kvadrat Neptun ...  Seveda pa bo z druge strani takrat dela tudi križ T Saturn, le da bo ta na Marsu in Saturnov povratek.
Poleg tega imaš sedaj P Luno v dvojčkih. Ponavad se ne svetuje poroka, oz. resna zveza.
Tvoja natalna venera je retro, torej se šteje prihaja iz stopinje 26 - drugo leto si še pod opozicijo T Plutona nanjo. In seveda T Plutona ti bo naredil še kvadrat na P Mars.

No toliko

sonck:
Hvala Tea,

no upam, da bodo tudi kakšni sekstili in trigoni, ki mi bodo pomagali prehoditi tole kar me čaka  ;)

Tea:
No, jaz ti vsekako želim veliko dobrega na življenjski poti.  :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version