Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Progresivna karta članov foruma

<< < (17/70) > >>

Tea:
Lepo si napisala Lunca  :D

sonck:

--- Quote from: Lunca on November 23, 2006, 09:00:48 AM ---
--- Quote from: sonck on November 22, 2006, 03:25:24 PM ---
Potem lahko rečem samo to...da tako pač mora bit...višje sile pač...usoda...ali kako bi lahko temu še rekli.
Saj je še nekaj časa do takrat...mogoče pa zanosim...bom pustila to višjim sila, da to uredijo tako, da bo na koncu vse v najlepšem redu  ;) :D

Vidiš Sončk, Tea ti je lepo napisala primerjavo med zdravnikovo in astrologovo diagnozo. Seveda ima človek sam svojo svobodno voljo, kar je tudi prav. Jaz osebno verjamem v vnaprejšnjo določenost, zato se kaj dosti več ne sekiram kaj bo.
Vse se zgodi z določenim namenom in tudi tvoj odnos z Mihom je potreben, da se oba nekaj naučita iz tega odnosa. Vsaka veza pa drži samo toliko časa, dokler se lahko od drugega učimo. Potem gremo svojo pot.

Ti, kadar ne veš kaj storit, se prepusti in pusti naj uni gor spedenajo, kajti tudi astrologija ni nič drugega kot BOŽJI NAČRT.

--- End quote ---

Tudi jaz tako pravim, zato pa ne bova spreminjala datuma poroke...že tako mara bit...usoda pač...
Jaz se bom prepustila višjim silam, pa naj one spedenajo tako, da bo prav  :) :D
--- End quote ---

Lunca:

--- Quote from: Tea on November 23, 2006, 09:03:38 AM ---Lepo si napisala Lunca  :D

--- End quote ---

Hvala Tea, saj Sončk tudi razume in me veseli, da ve, kako in kaj naprej.

Tea:
No, pa smo zmenjeni  ;D

laomin:

SEm čist neveden na vašem področju,ampak vam moram reči,da se res fajn popedenate.

Je zanimivo spremljat.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version