Tea,
kot si rekla občutno lažje je, če veš, se zavedaš, da se ti nekaj dogaja z nekim namenom " višjim ciljem", da prideš bližje k sebi...pravemu, resničnemu sebi. Razumeš, da se ti je moralo nekaj zgoditi, da moraš čez določeno fazo z namenom učenja, rasti, da boš potem bolj " moder" in pripravljen na nove lekcije

. In če še veš vsaj približni časovni okvir, toliko boljše

Lažje zguraš tiste hude dni, trenutke, ker veš da bo bolje in da mora biti tako, da bo potem bolje. Seveda, če si pripravljen trdo delati in pogledati realnosti v oči.
Kako lepo in točno si opisala dogajanje, občutenje pod vplivom tranzitov
- "Potem v samem tranzitu itak ne vemo točno kaj bi sami s sabo. Nekaj se dogaja, čutimo, dogodki se lahko vrtijo okrog nas, spremembe nastajajo, vendar šele po končanem zadnjem prehodu, lahko ocenimo kje pravzaprav smo in kaj nam je vse skupaj prineslo."
- točno tako - tudi jaz že kar nekaj mesecev vrtim oz. bom rekla, da je bolj pravi izraz niham; upam pa in računam na to

, da mi bo po avgustu ( 15.8 mi pride T Saturn na ASC ) še kaj več jasno.

Napisala si da, dinamične karte dajejo človeku vseskozi nek potencial premikanja - tu verjetno misliš na karte, kjer ima človek zapisanih kar nekaj izzivov v obliki težjih, izzivalnih aspektov ..npr. kvadratov, opozicij itd... in ne karte polne trigonov, ki verjetno človeka "polenijo", da teži k uživanju in mirovanju, stagniranju.
Lepo te pozdravljava ( jaz in moj veliki učitelj Saturn

) in ti želim lep sončen dan

Taja