Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

SOLARNI IN LUNARNI POVRATEK

<< < (34/81) > >>

Katja999:
Pozdravljene...spet!

Za vpogled glede mature,ki jo trenutno opravljam,lahko pogledam na karto luninega povratka ali solarno?
Je možno videti,npr.če bom opravila izpite pozitivno oz.nadaljevala študij(pred nekaj časa ste ugotovile,da bi mi pripadal gurujski prestol  ;)  pa si ga res želim  ang: ).

Tea:

--- Quote from: Katja999 on June 15, 2009, 12:10:34 PM ---Pozdravljene...spet!

Za vpogled glede mature,ki jo trenutno opravljam,lahko pogledam na karto luninega povratka ali solarno?
Je možno videti,npr.če bom opravila izpite pozitivno oz.nadaljevala študij(pred nekaj časa ste ugotovile,da bi mi pripadal gurujski prestol  ;)  pa si ga res želim  ang: ).

--- End quote ---

oboje lahko narediš, pa še progresivno karto s tranziti.

Vse se da ugotoviti. Seveda se da ugotoviti potenciale ki jih imaš, koliko jih boš pa izkoristila pa še vedno ostaja tvoji svobodni volji. ;)

Katja999:
Sem vse naštepala...čeprav mi še ogromno manjka do razumevanja.Več čepim za računalnikom ter buljim v svojo karto in iščem info na spletu,povezujem v smiselno celoto...a do razumevanja še daleč;namesto,da bi se preselika k mizi učit za zadnji izpit.

Ja Tea,jasno-svobodna volja...pa želje...
Tea,a vse se da ugotoviti?  ang:
Kaj bi bilo najbolje gledati-19.junija imam še ustno polovico zadnjega izpita?

Tea:
Za začetek poglej valdarja 9 hiše in njegove trenutne dispozicije
Potem pa še Jupitrov prehod

Potem pa seveda če je zadnji izpit še 10 hiša, kar predstavlja status, ki se spremeni če narediš zadnji izpit /ali se motim, da to predstavlja diploma - odvisno kako se boš ti počutila/

Katja999:
A v natalni? ???

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version