Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

SOLARNI IN LUNARNI POVRATEK

<< < (48/81) > >>

Tea:

--- Quote from: Tejka on January 27, 2011, 03:59:51 PM ---Ma ja, če ne te bova vsak mesec nadlegovali pa ne samo z najinima lunarnima, še cel kup dodatnih zraven... Od mulcev, pa žlahte, pa strank... ;D

--- End quote ---

Hehehe

Jaz lune v lunarnem ne prestavljam. Poiščem njeno lego v hiši in najbolj natančne aspekte, pa je zgodba in povdarek meseca tu. Drugač pa za dnevno bi blo dobro le kakšne lunacije gledat in ostale hitre tranzite.

Tejka:
Pa je bila le pogodba :P

Tejka:
Evo sem že 2 dni v novem lunarnem, pa lahko komentiram prejšnjega.

Podpisala sem pogodbo za zaposlitev, precej se je dogajalo po 5. hiši (salsa itak), no tudi 8. se nekaj premika :) (bom več pogledala za nazaj in napisala, ko bo čas, danes imam še veterino, pa 101 stvar za uredit...)

In veselo zakorakamo v novo lunarno...

Na brzino sicer, itak mi je lažje za nazaj gledat, takole pa mi v oko pade:

Madoniš kakšna 5. (vse na kupu in na koncu pa še  :Ma in :Me na 29°) :o pa vladar gre v 7. in še natalno mi pade tole v 7. :o

:Lu :kon :Sa,  :tr :Me,  :ki in :Ma,  :kv :Ve.
 :Lu v 1. se bo ukvarjala s sabo,  :So v 5. bo plesalo,  :PL v 4. spremembe doma, vladar 2. v  :ko v 4. hmmmm ja zategovanje pasu :-\

Jane:
Potem deluje tale lunarni, ne? Moja luna v drugi se ubada z denarjem itak.....v konfliktu s šefom  :kv  :So, ker je ušel na dopust (12 hiša) in moram itak vse sama  ;D

sanjalka:
Punce, prosim za malo vaše pomoči. Sem tik pred tem, da se s hčero preseliva k mojemu partnerju.
Seveda je prisotnega kar nekaj strahu, ali delam prav ali ne.
Pa sem šla danes pogledat najini lunarni karti in obe s hčero imava polno 4. hišo :o
V moji 4. hiši so:
 :NE 28stop
 :Ma 29stop
 :Me 0 stop
 :ki   0 stop
 :So  2stop
V hčerini 4. hiši so:
 :Me 21stop
 :Ma 25stop
 :So 27stop
 :NE 28stop
 :ki   0stop