Jaz, ko kopujem venomer gledam na ceno, kolikor višja je cena toliko boljša je kvaliteta... vsaj kar se tiče teh uporabnih stvari od računalnikov, do telefonov, itp... kar se pa tiče hrane pa ne kupim vse kar je bolj poceni, saj hrana ostaja hrana in ni važno ali je dražja ali cenejša venomer ima isti okus, če me razumete... Lep dan Sandra
Hihihi, kako je lepo, ko smo tako različni. Jaz pa nakupujem ravno obratno: pri hrani gledam prvo na kvaliteto (in poreklo

) in šele nato na ceno. Če mi je predrago, potem sploh ne kupim. Pri ostalih zadevah se pa malce razgledam naokoli - no, včasih se tudi prav mastno in naivno nasadim

- moram še delati na tem

Kar se pa nakupa tiskalnikov tiče (Tea, ti napiši ukaze, da jih bomo uporabili, ko se zatakne

), je pa treba pogledati ali preveriti (če se da) kako "polne" so kartuše v novem tiskalniku in koliko potem stanejo same kartuše. Se zna zgoditi, da so dražje od samega tiskalnika (ker imajo ponavadi do 3x večjo kapaciteto od tistih v novem tiskalniku). Danes v trgovinah že kar povedo kako je s tem in ne prodajajo več mačka v žaklju. Sicer so pa danes za domačo uporabo dobri skoraj vsi tiskalniki - zadnjič sem gledala enega barvnega za 50€ v delu in bila pozitivno presnečena...
Lep dan!
Iza