Author Topic: REIKI  (Read 24592 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
Re: REIKI
« Reply #60 on: March 20, 2012, 09:36:09 PM »
O Gaia, saj se vidiva maja :)))) komaj čakam :)

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #61 on: March 20, 2012, 10:13:31 PM »
ja, se strinjam... jaz se na vizualizacijo zelo težko osredotočam, ampak treniram, ker to vedno prav pride :)

opažam, da se pri polaganju rok sami sebi ri nekaterih čakrah lahko normalno zberem in razmišljam, pri nekaterih pa mi misli popolnoma odnese in jih sploh ne morem kontrolirat.

se mi ej pa pred dvema dnevoma prvič zgodilo, da so se mi samodejno aktivirale dlanske čakre, ko sva šla s prijateljem na kavo. kaj naredite v tem primeru (ko ni čiščenja prostora, kako se zaščitite)?

mi je pa fascinantno res... sem delala bivšemu fantu, sem pod desno roko čutila ful, pod levo nič... to je edini taki primer... kaj bi to lahko pomenilo??
Reiki delam samo doma, tako da, s čiščenjem energij imam doma razpucano  :D. Parkrat v službi sem kateri pomagala preko kakšne bolečine, pa tudi nisem komplicirala okrog čiščenja. Glede tega, da si zelo čutila desno roko...morda zato, ker desna roka oddaja, leva pa sprejema. Mu je že bilo treba dodat energijo, odvzet pa ne. Po moje, kaj pa vem. Je pa zanimivo, kakšne podrobnosti opažaš. Kar tako naprej.

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #62 on: March 20, 2012, 10:20:25 PM »
kako pa še čistiš dom?? bom vesela kakega nasveta :) torej če prav razumem, ne čistiš prostorov pred tretmaji ampak jih čistiš drugače?

ja saj vem, preveč sprašujem, ampak še veeeeliko ne vem :)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #63 on: March 20, 2012, 10:46:48 PM »
Res ne čistim prostora neposredno pred tretmaji in tudi redno ne, mogoče sem glede tega res malo preveč flegma. Občasno si zamišljam, da celo stanovanje zaščitim z merkabo. Opis sem našla na netu. Čistim ga tudi z nihalom. V bližnji prihodnosti bom po čiščenju stanovanja morda očistila stanovanje tudi z dimom par lističev žajblja, z zvončkljanjem v kotih. O tem sem nekaj našla pod tematiko feng shuia, ugani kje... na netu :). V glavnem pa skoraj vsak večer prosim, da me čuva angel varuh, pa upam, da se to dotakne kaj tudi stanovanja  ;)

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #64 on: March 20, 2012, 11:27:50 PM »
čiščenja se jaz lepo držim, ne delam brez tega... ne bi rada kaj prenesla nase ali na druge... bolje spriječiti nego liječiti :) ja o žajblju se tudi jaz razmišljala, pa bom verjetno to tudi storila... :)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #65 on: March 21, 2012, 07:14:50 PM »
O Gaia, saj se vidiva maja :)))) komaj čakam :)

Odlično. Že zdaj je kar nekaj prijav. :)
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #66 on: March 30, 2012, 08:12:55 PM »
danes osvojila 3. stopnjo... uha, imam spet zalogo stvari za predelat!! :D občutki so neverjetni... na trenutke skoraj srhljivi... moja mojstrica pa neprecenljiv vir podatkov :))

in ko sem danes pogledala v to sobico je pisalo, da si jo je ogledalo 666x :) kaj bi to bilo?! :)

uha, in še 66 reply :D

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #67 on: March 30, 2012, 09:08:13 PM »
S šesticami te univerzum opozarja, da se bolj kot na materialno usmeri k višjemu.  ;)
9ZK 656

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #68 on: March 30, 2012, 09:14:54 PM »
sem preverila ja :) bo držalo, da bolje, da se ne sekiram zarad materialnega, ampak osredotočim gor ;) hvala Maja :)

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #69 on: March 30, 2012, 09:21:52 PM »
 ;)
9ZK 656

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #70 on: April 03, 2012, 01:57:01 AM »
Aisha koliko časa je pa minilo od 2 do 3 stopnje? pri meni bo sedaj 3 mesece kar sem naredila 2 stopnjo...in me že močno vleče da grem delati 3jo  :P

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #71 on: April 03, 2012, 09:25:19 AM »
Pri meni 28 dni... Moja mojstrica je rekla, da ko bom cutila, da lahko pridem :) sem bla pa pridna in sem vsak dan delala veckrat sebi in drugim...

Zdaj pa vsaj leto dni mir... Tako naj bi bilo...

Je pa lustno... Se mi kar dogajajo hecne stvari :) zdaj po 3. Sicer se nic posebnega, ker sem jo v petek naredila komaj naredila :) ampak nasplosno...

Offline sandry_ca

• Mojster
« Reply #72 on: April 06, 2012, 01:12:44 AM »
Ima mogoče kakšna izkušnje z reikiom za živali?

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #73 on: April 06, 2012, 04:30:00 PM »
Enkrat sem naredila reiki za majhno psičko. Menda je bila tisti dan zelo mirna. Živalice so še posebej dovzetne za take zadeve, po moje. Sem pa prej z nihalom preverila, če smem narediti reiki. Drugega pa ne vem, ker mi kuža ni nič rekel  ;) ;D

Offline sandry_ca

• Mojster
« Reply #74 on: April 10, 2012, 08:11:16 PM »
Enkrat sem naredila reiki za majhno psičko. Menda je bila tisti dan zelo mirna. Živalice so še posebej dovzetne za take zadeve, po moje. Sem pa prej z nihalom preverila, če smem narediti reiki. Drugega pa ne vem, ker mi kuža ni nič rekel  ;) ;D

hehe..hvala Rena. Jst sem se zdaj spravila mojmu kužiju zdraviti tačko... bomo videli kakšen bo učinek, ko bo imel naslednji rentgen :)