9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Kateri kristal je primeren za sevanja. Sodelavka je v pisarni namreč točno zraven nekih električni zadev in ful jamra da jo roka boli. Danes je tam postavila rože, ki so proti koncu dneva že ovenele ???
Lepidolit /imam na zalogi, lahko ti ga prinesem v petek/ med drugimi odličnimi lastnostmi tudi nevtralizira sevanjaSama ga ima vedno postavljenega na podnožju računalnika oz. ekrana.
Quote from: Tea on May 12, 2010, 02:37:18 PMLepidolit /imam na zalogi, lahko ti ga prinesem v petek/ med drugimi odličnimi lastnostmi tudi nevtralizira sevanjaSama ga ima vedno postavljenega na podnožju računalnika oz. ekrana.Lepidolit je po mojem res najboljši ali pa tudi flourit (mogoče bolj kot oseben kristal: obesek, žep).Predvidevam, da ga imaš postavljenega pred "mašino" in ne pod: če postaviš "sevalnik" na kristal, je to nasilje in te lahko še kdo prijavi .Lep dan!Iza
Ja, ni zadosti, da ga samo imamo in ga postavimo na mesto, v vrečko ali v žep. Sama imam do kristalov poseben odnos, so moji prijatelji, z njimi se pogovarjam, jih božam, prekladam ipd. Kot otrok svoje igrače.
Zanimivo. Mene pa kristali nekako ne potegnejo. Ni vse za vsakega, kajne...