Kristali so res super

saj vsi povzročajo dviganje vibracije in duhovni razvoj...eni so povsem čarobni...
Meni osebno se zdi, da te more kristal sam poklicat. Sama jih izbiram na ta način.
Mislim da ni namen, da analiziramo delovanje kristalov, ampak se zlijemo z njimi in dovolimo, da nam prinesejo sporočila...
Iz mojih izkušenj - do določenih modrosti sem prišla šele ko sem imela določen kristal...
Verjetno pa so osebe, ki za svoj osebni razvoj sploh ne rabijo kristalov oziroma je njihova pot drugačna.
Še ena moja izkušnja - obstaja tudi odvisnost od kristalov - imela sem obdobje, ko sem se dejansko zavedla, da mi je nekaj zelo manjkalo, kadar ni bilo ob meni "tahudih" kristalov - potem sem se znjimi pogovorila, da tudi ko jih ni, povsem lepo shajam

in da ni moj razvoj odvisen od kristalov...(čeprav vem, da močno vplivajo na to).
Drugače pa so trenutno posebnega pomena sploh ti kristali, ki jih ima Goga predstavljene - so nekaj predčasnega - v njih je zapisano toliko enih sporočil, da me vsak dan znova presenečajo (imam merlinit in larimar)