Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Jane on April 10, 2014, 11:12:47 AMhahaha dan kart in produktivnosti v službi. Dej še te SAFIR:Vaš trud bo nagrajen. Poiščite poti, po katerih boste prišli do ciljev in uspeha. Hajde, plavi moj safiru,hajde, čežnjo in nemiru,hajde, dodji i ostani tuuuu ...
hahaha dan kart in produktivnosti v službi. Dej še te
Quote from: Pika on April 10, 2014, 11:26:12 AMBi prosila še za kristal. Danes bi rabila eno zdravilno moč. Oz.pomoč. Hvala! GRANAT:Da boste lahko naredili določene spremembe, morate najti moč in uporabiti svojo ustvarjalnost. Hud kamen. Ravno zdaj je na poti, da dopolni mojo zbirko kristalnih jajc.
Bi prosila še za kristal. Danes bi rabila eno zdravilno moč. Oz.pomoč. Hvala!
Pofočk. Finance... Ne vem več kako dalje. Delam od 8-22 ven dobim med 300 in max 500€, minus za popenit...
Maja, prosim lahko še zame...
Maja, prosim sporočilo zame
ob priliki se kak kamnič zame? custveno sem na tleh, imam obcutek kot da ne dobim nicesar, ceprav mi pravijo da je vse isto kot vse ostale dni do zdaj ...
Tale kamnič je zate ...ATAKAMIT:Čas je, da vložite še več energije v doseganje vaših sanj. Kako bi lahko svoj entuziazem uporabili za ta namen?