Author Topic: vedeževanje, jasnovidnost...  (Read 24924 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: vedeževanje, jasnovidnost...
« Reply #15 on: January 20, 2011, 08:35:48 AM »
Tudi meni iz tega zadnjega stavka veje en kup prepričanj in sodi v našo zgodovino, ko smo imeli menjalno sredstvo kuro al pa vrček žita hehe  ;D

Kakorkoli že, ta svet je šel itak falit.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #16 on: January 20, 2011, 08:44:09 AM »
Tudi meni iz tega zadnjega stavka veje en kup prepričanj in sodi v našo zgodovino, ko smo imeli menjalno sredstvo kuro al pa vrček žita hehe  ;D

;D ;D

Ma ljudje mislijo, da si jim potem dolžan vse povedati in da itak živiš od prane a ne  :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #17 on: January 20, 2011, 09:08:33 AM »

;D ;D

Ma ljudje mislijo, da si jim potem dolžan vse povedati in da itak živiš od prane a ne  :D

;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Princes

• Mojster
« Reply #18 on: January 20, 2011, 09:10:56 AM »
to se pripravlja že dalj časa, no v bistvu vsako leto nekako začnejo, da bo šla ta dejavnost pod nadzor.

Sicer me je pa zmotila naslednja izjava:

“Prave čarovnice imajo dar, ki ga po etičnih pravilih, ki veljajo med vedeževalci, ne smejo izrabljati v svoj prid, saj se jim to lahko maščuje,” je pojasnila. Prepovedano je na primer zaračunati storitve ali vedeževati samemu sebi. “Nekatere prave vedeževalke v zameno sprejmejo le manjše darove ali prostovoljne prispevke,” je dodala.

Jaz o čem takem prvič slišim, še nisem naletela na nikogar, ki bi to delal zastonj  ???

Jane, to je tudi meni padlo v oči....NEUMNOST! Prepovedano je na primer zaračunati storitve ali vedeževati samemu sebi. Ta izjava pa je sploh NEUMNOST NA KVADRAT. Pa naj si to prebere avtor te izjave, če hoče.  

Vsaka storitev nekomu se poplača kot "izmenjava energije" pa naj bo to denar, kristali, objem, karkoli je dogovor med dvema. Sicer pa je to pri registriranih s.p. in d.o.o. malo drugače, ker le-ti morajo imeti objavljene cenike storitev in na osnovi tega morajo izdajati račune. In tu ne sme biti odstopanj. Vsaka storitev brez izdanega računa je sankcionirana in to mastno, zato se ne splača reskirati, še posebej zdaj, ko dacarji napovedujejo kontrolo. Le ti se lahko poslužijo storitev kot navadni občani in se na kraju dogodka legitimirajo, napišejo zapisnik in ob kršitvi oglobijo.

"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #19 on: January 20, 2011, 11:12:49 AM »
Jao, kakšna prepričanja! Če nič ne zaračunaš oz dobiš v zameno, potem je to pitje energije, nič drugega. To mi je res izjava dneva... Saj jaz tudi ne zaračunam svojim bližnjim, ampak vseeno dobim vsaj nekaj v zameno. Torej potemtakem Tea ne bi smela zaračunavati storitev, me zanima, kako bi zdržala... Denar sam pade potem iz neba, pa ne samo denar, tudi ostale dobrine. Naj hodijo okoli, če želijo, se bomo pa sthetkali, da nas ne bodo našli  :P ;D
9ZK 674

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #20 on: February 02, 2011, 09:58:47 PM »
Js sem imel debato z enim nejevernikom, ki je dosti razgledan človek. Nekako sprejema še, da bereš misli in čutiš energije ampak da vidiš v prihodnost pa je "lari fari".
Pa sem mu povedal, kaj se mi je sanjalo ponoči in ko se je to čez 4 ure uresničilo (da je človeka povozilo na avtocesti) je malce "debelo" gledal.

Osebno sem mnenja, da imamo to vsi sposobnost le, da so nekateri bolši drugi pač gledajo "narobe". Podobno, kot električar gleda v električno omarco. On vidi tam
vso napeljavo, kateri kabl kaj pomeni, spremeba enega kaj naredi itd. Podobno je s človekom. Če ti zaupa se odpre in potem mu lahko marsikaj poveš. Meni osebno
recimo je Tea videla dosti "točnih" stvari med tem, ko pa druga kolegica, ki je prav tako dosti exatna meni ne more povedati NIČ čeprav moji ženi na dan natančno,
kaj in kdaj se zgodi.

Sebe smatram za amaterja s potencialom, vendar delujem po principu, da srečaš koga, kateri ti je "namenjen" in potem ga lahko prečitaš BP.

Tisto o dacarjih ipd. pa js pravim malce v šali malce za res. Tist, ki je dober bo že vedel kdaj bo kontrola...  ;D ;D ;D