NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Mačica on May 14, 2009, 03:42:36 PMDragi Bik,naj te jaz še zmantram malo, kaj bo še to leto mi prignalo? Pozdravček, MačicaMačica še nekaj leta jeponavadi na začetku praša sevendar nič ne debik v fižolčke pogleda ti šePravijo pa takoda dost spremem boin nikoli več ne bo takokot je nekoč biloSvetoval bi ti takoda ne zapiraš se močnosaj to ti nič ne bo pomagalodenar no lih dosti ga ne boda uresničiškar želiš si močnosrečo pa v ljubezni bokar je tebi v podporo vsoo sexu pa tu bik ne pavu boby bik7
Dragi Bik,naj te jaz še zmantram malo, kaj bo še to leto mi prignalo? Pozdravček, Mačica
In kje bik odgovarja o sexu?
Uf sn na volji. Kje je še kaka. hehe
Quote from: bik7 on May 20, 2009, 09:21:00 PMIn kje bik odgovarja o sexu? No če te zanima kaj praši in se tu razgali.hehehehe
Quote from: bik7 on May 20, 2009, 02:54:28 PMUf sn na volji. Kje je še kaka. heheBi pa mene zanimalo, kako mi kaže na splošno... Mi fižolčki že rastejo na vrtu, vsaj zelenje, pa jih nič ne zastopim
A o sexu pa ne smem?
Na splošno pravijo takoda reni v prihodnje bo lepše kot je bilotudi pri tebi kažejo mida spremembase obeta tidnarja kr neki bov posli pa malo boljše bosex uf hehehehe no sej vešby bik7
Quote from: bik7 on May 20, 2009, 09:23:05 PM A o sexu pa ne smem? Kr dej ni panike heheheheheBom vidu kako mi leži vedeževanje o sexu s fižolčki.
Quote from: silence on May 20, 2009, 10:27:16 PMQuote from: bik7 on May 20, 2009, 09:21:00 PMIn kje bik odgovarja o sexu? No če te zanima kaj praši in se tu razgali.heheheheSilence zanima, kdaj bo spet seksala? Hihi
Evo Bikec imam nek plan, ki khmmm je bolj tako no. Nekdo naj bi namreč namesto mene nekaj opravil, pa nisem ziher, če je dobra ideja. Kaj bodo rekli fižolčki na to temo?
Quote from: Tejka on May 20, 2009, 03:26:39 PMEvo Bikec imam nek plan, ki khmmm je bolj tako no. Nekdo naj bi namreč namesto mene nekaj opravil, pa nisem ziher, če je dobra ideja. Kaj bodo rekli fižolčki na to temo?Bikec me je zgrešil, pa se bom citirala. Morda sem narobe napisala... Nekaj naj bi naredila sama, pa nekdo drug bolj obvlada in bi zadevo dala v delo drugemu. Je pa moja naloga inn naj je ne bi dajala naprej, zato imam pomisleke.