Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne
Razlaga sanj za redne člane foruma IX
Azra:
Hvala Regina za odg., ja skozi mi kazejo sanje pot-smer ... Verjetno bo kaj na tem, da sem konstantno z mislimi ze na poti in se pripravljam.
ang:
Amfitrita:
Regina! nisem pa ti opisala enih zelo nenavadnih sanj, ki so se pravzaprav zgodile nekaj dni nazaj... neka nenavadna in grozljiva sila me je začela dušit.... nisem videla ne kdo je, ne kaj je, čutila sem samo prisotnost nekoga, ki me je dušil.... potem sem še v sanjah poklicala nadangela Mihaela na pomoč in sem se malce pomirila. Potem je v polsnu prišla sila še enkrat nazaj in še enkrat pričela dušiti (čutila sem jo na prsih in na vratu) in sem še enkrat poklicala nadangela Mihaela in potem sem se zbudila. Nekaj časa sploh nisem upala zaspati nazaj. A sem potem v vedenju, da je z mano Mihael, vendarle sprostila strah in zaspala nazaj.....
Regina:
Simbolično bi lahko rekla, da te je nekaj izčrpavalo, ampak na podlagi enih samih takih sanj si ne bi upala trdit, da so v ozadju tudi kakšni represiivni elementi. Če sanje niso ponavljajoče, se ni kaj bat. ;)
Azra:
Pozdrav Regina!
Mislim, da so se moje sanje danes nadaljevale, z mojim napredovanjem ;D
Ponovno sem bila v skupini ljudi. Tam je bil moski, ki je izstopal z svojo trenirko in sprasevala sem se, zakaj za vraga ima na sebi tako pisano, smesno trenirko! :D Imel je majckenega psicka na vrvici. Pes podoben civavi, morda se manjsi. Dal mi je vrvico, da lahko imam psa. Jaz sem vrvico vzela, vendar zanalasc izpustila (ne vem zakaj taksan hudobija) :D pes je stekel stran, jaz sem se pa delala "kako mi je zal in kako je sploh do tega prislo" ;D moski je bil precej nervozen in v skrbeh za tistega pritlikavcka ;D stekla sem za psom in ga vzela. Potem smo sli dalje.
No, vceraj sem bila "sterilna", danes pa "zlobna".
Kaj je zdaj to ::)
Hvala
:-*
Regina:
Si že ugotovila, koga ta pes predstavlja? Tebe ali drugo osebo?
Ufff, te sanje so zelo zanimive, ampak razčistiva najprej to, da ugotoviva, kaj je s to vrvico. ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version