Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma IX

<< < (25/83) > >>

Regina:

--- Quote from: Azra on March 26, 2009, 08:23:59 PM ---Hvala Regina.
Velja, velja  ;D

Zdaj pa v sanjah ni bilo psa ampak avtobus. Sedela sem v avtobusu in gledala sedeze. Joooooooj bolj neumnih sanj ne bi moglo biti.  :P

--- End quote ---

Avtobus in stoli...  Samo to?  ::)
Počakaj, da avtobus vsaj spelje  ;D

Amfitrita:

--- Quote from: Regina on March 24, 2009, 09:44:22 AM ---Simbolično bi lahko rekla, da te je nekaj izčrpavalo, ampak na podlagi enih samih takih sanj si ne bi upala trdit, da  so v ozadju tudi kakšni represiivni elementi. Če sanje niso ponavljajoče, se ni kaj bat.  ;)

--- End quote ---
hvala ti za tole... sanje se ne ponavljajo, na srečo... se pa podobne sanje ponavljajo mami, ampak to se mora ona odločiti kdaj se bo o tem s kom pogovorila....

pozdravček  :-*

apemaya:
jaz sem danes sanjala nekaj, kar naj bi bilo neprijetno, pa se ne spomnim- a sem/so streljali, ali ubijali, metali noze... ne vem tocno.
Potem pa mi je kot en glas rekel, da naj nekaj naredim. Nekaj kar sem imela za napacno oz. ne dobro zame. Tako sem bila v neki jami (kot Postojnska) in sem cakala na vlakec da pripelje (temu sem se prej izogibala). Ampak v sanjah nisem videla, da bi vstopila, samo cakala sem in se potem zbudila.

Jaz cisto nic ne razumem. Ceprav se mi zdi ta zadnji del zelo pomemben.

Regina, a ti kaj razumes? ???

Regina:

--- Quote from: Amfitrita on March 27, 2009, 10:01:50 AM ---
--- Quote from: Regina on March 24, 2009, 09:44:22 AM ---Simbolično bi lahko rekla, da te je nekaj izčrpavalo, ampak na podlagi enih samih takih sanj si ne bi upala trdit, da  so v ozadju tudi kakšni represiivni elementi. Če sanje niso ponavljajoče, se ni kaj bat.  ;)

--- End quote ---
hvala ti za tole... sanje se ne ponavljajo, na srečo... se pa podobne sanje ponavljajo mami, ampak to se mora ona odločiti kdaj se bo o tem s kom pogovorila....

pozdravček  :-*

--- End quote ---

To si mi pa že omenila, ampak tako kot praviš, sama se mora odločit.  ;)
Lepo se imej.  ;D

Regina:

--- Quote from: apemaya on March 27, 2009, 12:04:25 PM ---jaz sem danes sanjala nekaj, kar naj bi bilo neprijetno, pa se ne spomnim- a sem/so streljali, ali ubijali, metali noze... ne vem tocno.
Potem pa mi je kot en glas rekel, da naj nekaj naredim. Nekaj kar sem imela za napacno oz. ne dobro zame. Tako sem bila v neki jami (kot Postojnska) in sem cakala na vlakec da pripelje (temu sem se prej izogibala). Ampak v sanjah nisem videla, da bi vstopila, samo cakala sem in se potem zbudila.

Jaz cisto nic ne razumem. Ceprav se mi zdi ta zadnji del zelo pomemben.

Regina, a ti kaj razumes? ???

--- End quote ---

Tako prizorišče, kot je Postojnska jama, se izraža precej drugače, kot kakšne strašljive in utesnjujoče podzemne jame. Sicer lahko razmisliš, kako si se v tem okoljui počutila, vendar iz same vsebine ni čutiti kakšne skrbi, bega ali skrivanja pred realnostjo, ampak bolj potrebo po nekem začasnem umiku na samo, kjer bi lahko v miru premislila o preteklih dogodkih, preden te bo vlak odpeljal naprej, novim dogodivščinam naproti. Tudi notranji glas ti pravi, da se nimaš česa bati - pot je začrtana, sprememba pa prihaja počasi, kot vozijo majhni vlakci, tako da se boš imela čas prilagoditi. ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version