Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma IX

<< < (27/83) > >>

Regina:
No daj, spomni se  ;D

r1ta:
 :D Lep pozdrav
Imam vprašanje v zvezi s sanjami. Pogosto sanjam, ampak večinoma se sanj ne spomnim, se pa spomnim občutkov naprimer nelagodja, žalosti, ....ki sem jih v sanjah imela. Ne vem zakaj so v glavnem to negativni, oziroma neprijetni občutki. Če pa se že spomnim kakšne podrobnosti, potem jo to velikokrat kaj povezano s hrano, ali pa   ;D  seksom. Me res zanima kako to in zakaj. Sama nisem uspela nič "pogruntati", pa vas prosim za pomoč.
 En  ang: pozdrav, pa lep začetek novega tedna, čeprav je vreme prav  ::) neprijetno.

taja6:
Regina, kaj bi pomenile sanje, kjer sem stala in gledala prečudovita rumeno-oranžna žitna polja  ::)

hvala  :-*

luana:
OJla Regina!

Spet moje sanje, ja tokrat jih nebi vedela analizirati.
V glavnem dojenček, gledala sem ga koko leži na trebuhu in dviga glavico, zdel se mi je krepak, velik in močan, za svojo starost, ne spominjam se drugega kaj se je dogajalo, postelja je bila, bele rjuhe, žamentno pregrinjalo, zraven moška oseba, kakor da ga je mama zapustila in je očka sam za njega skrbel, čuval.

Kaj misliš, da so moje sanje povezane z mojimi strahovi, bojim se namreč sama sebe, tako, po nečem hrepenim, si srčno želim, a to bi bila prevelika sprememba, če bi bila,( na to mislim dan in noč) odločila se nisem niti za preizkusiti, ravno zaradi najmlajšega otr., venomer mislim na njega, nebi ga hotela raniti.( je bolj  v podzavesti, a počasi se kar na plano prikazuje)
A te sanje z otroci, so pa že od sile, nekaj mi sporočajo, ne vem kaj?

by luana pozdrav  :D :D ;)

Regina:

--- Quote from: r1ta on March 30, 2009, 08:31:31 AM --- :D Lep pozdrav
Imam vprašanje v zvezi s sanjami. Pogosto sanjam, ampak večinoma se sanj ne spomnim, se pa spomnim občutkov naprimer nelagodja, žalosti, ....ki sem jih v sanjah imela. Ne vem zakaj so v glavnem to negativni, oziroma neprijetni občutki. Če pa se že spomnim kakšne podrobnosti, potem jo to velikokrat kaj povezano s hrano, ali pa   ;D  seksom. Me res zanima kako to in zakaj. Sama nisem uspela nič "pogruntati", pa vas prosim za pomoč.
 En  ang: pozdrav, pa lep začetek novega tedna, čeprav je vreme prav  ::) neprijetno.

--- End quote ---

Seks in hrana... Kaj pa ljubezen? Menda tudi ta gre skozi želodec ;D
Če kakšen simbol pogosto sanjaš, sta samo dve možnosti. Kot prvo lahko podzavest izbere določen "pogovorni jezik", ker je zavesti najbolj razumljiv, kot drugo pa se isti simbol lahko ponavlja v nedogled, ali vsaj tako dolgo, dokler nekega življenjskega področja, ki ga pač ta simbol predstavlja, ne predelamo, osvojimo in gremo naprej.
Podobno je s čustvi in občutki. Nelagodje in žalost sta precej tipična, zato ti ju verjetno ne bo težko povezat z resničnim življenjem. Dobro bi bilo razmislit, v kakšnih okoliščinah in v kakšni družbi se v sanjah znajdeš, ker potem lažje ugotoviš, katero področje bi morala uredit, ali se tako počutiš zaradi sebe ali zaradi drugih ljudi.
Pa čim bolj prijetno vreme tiželim.  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version