Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma IX

<< < (31/83) > >>

apemaya:
Reginca,

sem poskusala nalimat fotko, pa je bila ogromna, tako da jo moram zmanjsat :(

No, sem pa vceraj sanjala, da sem sla na nase podstresje in ugotovila, da imamo ze nekaj casa (kao od zadnjega neurja) odkrito streho. Na podstresju je bilo nekaj lepo pospravljeno, nekje drugje pa so bile stvari nametane. In nad tem sem se jezila in mislim, da krivila mamo in sestro, ker ne vzdrzujeta reda.

Alli je to prispodoba za tisti famozni dogodek, ko sem se res razkurila? In po moje res se nisem uspela v glavi vsega uredit.

Rena:

--- Quote from: Regina on April 02, 2009, 08:08:31 AM ---Ja Rena, če bi si sanje redno zapisovala, bi že po vsebinah videla, kje se najbolj dogaja.  ;D 
Pa saj takšen dnevnik si še vedno lahko narediš  ;) 

--- End quote ---

A veš da bom... Dnevnik sanj... To se lepo sliši. Lahko bi celo imela poglavja: prave sanje, sanjarjenja, sanjanje z odprtimi očmi itd...  ;D

Azra:
Kaksne sanje  :P

Najprej sem z nekom sla cez most (to se je ponovilo dvakrat), a nekje ko sem bila sredi mostu, sem ze sanjala drug del:
delala sem... ne vem tocno kaj. Ampak vedno, ko sem delala je bil poleg mene metuljcek, ki mi je potem moje delo (papirji) oznaceval z zelo lepo viola svetleco barvo. Kamor je priletel, tam je pustil to barvo. In sem bila zelo vesela te pomoci.
V tretjem delu sanj mi je v dlan gledala ena oseba in kar se spomnim je rekla: "Puncka bo."  ???

Zanimivo pa, da ko sem srecala mamo, je prva stvar, ki mi jo je rekla: "Sanjala sem, da si noseca!"

:D

Azra:
P.s.:
bi slo lahko pri mojih sanjah za doloceno preobrazbo? Metulj
In pot do tja? Most
Novo rojstvo necesa? Otrok
 ::)

Regina:

--- Quote from: apemaya on April 02, 2009, 03:54:14 PM ---Reginca,

sem poskusala nalimat fotko, pa je bila ogromna, tako da jo moram zmanjsat :(

No, sem pa vceraj sanjala, da sem sla na nase podstresje in ugotovila, da imamo ze nekaj casa (kao od zadnjega neurja) odkrito streho. Na podstresju je bilo nekaj lepo pospravljeno, nekje drugje pa so bile stvari nametane. In nad tem sem se jezila in mislim, da krivila mamo in sestro, ker ne vzdrzujeta reda.

Alli je to prispodoba za tisti famozni dogodek, ko sem se res razkurila? In po moje res se nisem uspela v glavi vsega uredit.

--- End quote ---

Ko se pri nas kdo razjezi, rad reče: "Tak sem se razkuro, da mi je dekl dvignilo". Poznaš to?  ::)
Zdaj pa res verjamem, da je to bil zate famozni dogodek in da te še vedno drma. Celo streho ti je odneslo.  :D

Slikco pa shrani na shrani.si in samo prilepi naslov, ne cele slike, pa bo šlo lažje. ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version