Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne
Razlaga sanj za redne člane foruma IX
luana:
Ojla Regina!
Zopet jaz in moje sanje, tokrat sem sanjala kako se je utapljala sodelavka, jaz pa kricala na pomoc, nihce mi ni hotel pomagati, a sama sem vedela da je ne uspem resiti ker sem slaba plavalka. In glej ga zlomka, ona je mene dobro prelisicila, saj se ni utapljala le skrila se je in prisla na plano suha. Bila sem ogorcena, kako je lahko tako napravila, a jaz skrbela za njo kricala kakor zmesana. Na konec je rekla mene se ne da kar tako!*voda je bila sivo zelene barve in precej motna, skoraj gosta kakor blato.
Kaj mi hocejo povedati te sanje, res da osebe ne poznam skoraj nic, ker sva sele 2 tedna sod. a ze v prvo, sem si ustvarila svoje mnenje> bolje jo pustiti, ni da bi se prevec z njo druzila in razpravljala, a kaj hoces je moja d. roka in to mora biti po sl. dolznosti. Imam pa rahel obcutek da izkorisca polozaj.!
no to je samo moje trenutno misljenje!
Bodi pozdravljena in hvala od luane :D :D ;)
Regina:
--- Quote from: luana on April 13, 2009, 06:01:08 PM ---no to je samo moje trenutno misljenje!
--- End quote ---
Takšno kot je, je tudi sanje zanimivo obarvalo. ;D
Lepo se imej. ;)
Mojzes:
Veljajo sanje tudi za popoldansk počitek? Neki sanjam..nekaj se mota po loncih in noče it ven,hm
no potem razmišljam v sanjah kaj bi bilo to, ali miška, podgana,ah to nee,kaksen kuhinjski duhec,ah to ne bi bilo realno sanjsko možno:),no potem pa premaknem malo lonce,da spusitm tisto,nekaj ven,da vidimo, opazimo kaj to je in zagledam en košat rep,a bila je veverica, Regina, kaj meniš?
Lonec in žival veverica*;
LONEC : Ni vseeno, kaj v loncu najdemo, tako kot tudi v življenju ni vseeno, če ne znamo presodit kaj je za nas dobro in kaj slabo. Z vsebino, ki se nahaja v loncu sanje namigujejo, kako se uveljavljamo in česa je preveč ali česa je premalo v našem življenju.
.
Regina:
--- Quote from: Mojzes on April 19, 2009, 07:13:39 PM ---Veljajo sanje tudi za popoldansk počitek? Neki sanjam..nekaj se mota po loncih in noče it ven,hm
no potem razmišljam v sanjah kaj bi bilo to, ali miška, podgana,ah to nee,kaksen kuhinjski duhec,ah to ne bi bilo realno sanjsko možno:),no potem pa premaknem malo lonce,da spusitm tisto,nekaj ven,da vidimo, opazimo kaj to je in zagledam en košat rep,a bila je veverica, Regina, kaj meniš?
Lonec in žival veverica*;
LONEC : Ni vseeno, kaj v loncu najdemo, tako kot tudi v življenju ni vseeno, če ne znamo presodit kaj je za nas dobro in kaj slabo. Z vsebino, ki se nahaja v loncu sanje namigujejo, kako se uveljavljamo in česa je preveč ali česa je premalo v našem življenju.
.
--- End quote ---
Če sem te prav razumela, je veverica samo zašla med lonce? Te je bilo kaj strah? So bile sanje neprijetne?
Omenjen namig za lonec velja samo za kuhanje ;D
Mojzes:
ma ne,v loncu se je šla lovit svoj rep,no ;D, krožila je,jaz pa sem le malo premaknil lonec, in to je to,da sem videl kaj to sploh je, ____--
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version