Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne
Razlaga sanj za redne člane foruma IX
Nena:
--- Quote from: Regina on April 22, 2009, 03:52:54 PM ---
Imam te na sumu, da se kakšnemu romantičnemu vzdušju ne bi odpovedala ;D pa malo razmisli, če je kaj takega na vidiku. Nekomu se morda zdi, da je dečko pompozen in nedosegljiv, vidva bi se pa lahko ujela na čisto drugi valovni dolžini. ;)
No, malo poglej naokoli iin če ti res ne pade nič v oči, lahko poskusiva še z drugega vidika. Sicer pa imam občutek, da ti niti ne bo treba in da gre za podzavestno zzanavanje, da si ti opazovana. Zdaj je treba samo še počakat, kdaj bo pristopil. ;)
--- End quote ---
No ja... kakšnemu romantičnemu vzdušju se res ne bi odpovedala ;)...kdo bi pa se?? :o :P
Sicer jaz nič ne opazim...morda res hodim, kot slepa kura naokoli..pa kot praviš počakajmo, če bo kaj kruha iz te moke 8) ::) Bom malo pozorna, če me ima morda res kje kdo na oku 8) :-*..
Hvala Reginca :-* ang:
skorpijonka:
Joj,Regina, dušica zlata, hvala. In oprosti, ker nisem prej prebrskala za nazaj.
ang:
Regina:
Punci, uživajta ;D
Azra:
Ravno vceraj sem se K. pritozevala kako nic ne sanjam ::)
pa je ocitno njen prihod prinesel tudi nekaj sanjskega spomina.
Se je kar dosti dogajalo. Ljudje, pa kar ene sobe. Selila sem se iz ene, v drugo sobo. Druzba ...
A najbolj mi je ostalo v spominu, da sem v tej hisi odsla v klet, po stopnicah navzdol in odprla zmrzovalnik.
Ogromno sladoleda je bilo noter. ;D Se tako zamrznjeni paketi, da se je videl prav rahel led in, ko sem odprla se je ven zakadilo. Sladoled je bil lepo zlozen, jaz pa sem godrnjala, zakaj mi niso povedali, da imamo sladoled!
;D
strela:
Takole je....današnja noč je že tretja zapovrstjo, ko sanjam dojenčke :o
Prvo noč sem samo pestovala majhno štručko, kaj drugega se ne spomnim.
Včerajšnje sanje so mi najbolj ostale v spominu. Ležala sem na tleh, pokritimi samo z dekami. Z moje leve je k meni kobacal fantek, z desne pa deklica. Oba še v pleničkah. Ko sta prilezla do mene, sta se z glavicami naslonila na moji roki in sladko zaspala. Deklica se je še malo predramila, bila zelo razigrana, nasmejana, nato pa je lepo zaspala nazaj. No, današnjo noč pa sem spet pestovala dojenčka, mislim , da je bil fantek. Občutki ob teh sanjah so bili seveda lepi, a mene le malce bega ta naval dojenčkov.
Regina, kaj meniš, kaj mi sporočajo sanje ?
Objemček :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version