Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma IX  (Read 198234 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma IX
« Reply #75 on: March 17, 2009, 06:25:28 PM »
Zdaj pa še vsem sanjalkam in sanjalcem želim mirno noč in prijetne sanje.  :-* :-* :-*
Pa da ne boste mislili, ne grem še spat.  :D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #76 on: March 17, 2009, 06:35:28 PM »
Hvala za tvojo razlago. Se mi tko fajn zdi, da kar malo lebdim od zadovoljstva.
Pošiljam ti en šlepar taprave pozitivne štajerske energije!
 :D

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #77 on: March 17, 2009, 06:43:43 PM »
Ja punce no, kje so pa vaši komentarji?  :o
Dajmo se malo potrudit, da ne bo zgledalo, kot da ste prišle kar na končno obsodbo  :D

:-\ :'(
Ko pa niti slučajno ne vem, ja danes sem imela razgovor za sl. v roku par dni izvem izid.
Ne vem, že večkrat sem bila optimistična, pa se danes ne prepoznam v tistih sanjah.
Mogoče pa res, skrbim za ta malega da bi ga ne ranila, točno to, res je. Nekaj bo počilo, ali samo v moji glavi, ne vem lahko da, nisem še tako daleč, da  bi videla sanjske razlage. Otrok je lahko tudi nekaj novega ali ne? Ja želim si nečesa, pustimo ne vem!
Regina če lahko  ::), če ne pa že izvem kar imam za izvedet, kar ni za moja ušesa pa tako ali tako gre mimo, naj gre čim več, kar za mene ni!
pozdrave by luana  :D :D :D ;)

Ja kaj, malo vas je bilo treba izbezat, da ne bi pozabile, da forum ni za analize. Po drugi strani pa je tak odgovor, ki pride kar po Dravi, zelo malo vreden. Temu sicer jaz pravim namig, ampak tudi zanj je treba nekaj prispevat, se poglobit in malo razmislit.  Ne samo iz moje strani, predvsem iz vaše. Ti si sicer med novejšimi člani, ampak "stari" že dolgo vedo, da ni dovolj, da se sanje samo opiše, ampak da se o njih debatira.

Torej na kratko povzamem: tvoj sin se je poškodoval na poročni sliki, slika pa se je spremenila v ogledalo. Zdi se mi, da si z enim stavkom, da te je strah, da ga ne bi ranila, zadela bistvo. Sanje lahko s tem odlomkom kažejo, da si predana in zavzeta /otroku, družini, partnerju, zakonu, medsebojnemu odnosu, svojemu stilu življenja, razmišljanja, idejam, itd, saj konec koncev gre za poročno sliko/, globoko iz tvoje psihe pa se sliši glas: ne obupaj takoj in ne ustraši se truda, ko gre nekaj narobe, ampak omogoči temu svojemu "varovancu" življenje. Varuj ga, podpiraj ga, daj mu čas, ko je to potrebno, vendar mu tudi zaupaj. Največje veselje je, ko deluješ/delujete složno, vidiš jasno sebe ali vse zgoraj našteto in greste z roko v roki skupaj naprej /na pohod/.   ;)

Ojla Regina, pa si videla tudi analize vemo opraviti, ja saj prebližno sem zajela bistvo, hvala za pomoč, brez stroke itak ne gre.
Nekaj pa moram  popravit, slika je bila počena- ne poročna, verjetno spremeni pomen, vem kje je srž vsega, sem kar prišla, res se bojim za varovanca.
Hvala in pozdrave by luana  :D :D :D ;)
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #78 on: March 17, 2009, 06:57:54 PM »
Hvala za tvojo razlago. Se mi tko fajn zdi, da kar malo lebdim od zadovoljstva.
Pošiljam ti en šlepar taprave pozitivne štajerske energije!
 :D

Pa ja, če se malo potrudim, celo spravim kaj skupaj.  :D Z vašo pomočjo pa seveda gre lažje   ;)

Hvala za šleper, prav paše...jaz pa ti bom malo pihala, da še boš nekaj časa ostala "zgoraj".  ;D

Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #79 on: March 17, 2009, 07:11:39 PM »
Ojla Regina, pa si videla tudi analize vemo opraviti, ja saj prebližno sem zajela bistvo, hvala za pomoč, brez stroke itak ne gre.
Nekaj pa moram  popravit, slika je bila počena- ne poročna, verjetno spremeni pomen, vem kje je srž vsega, sem kar prišla, res se bojim za varovanca.
Hvala in pozdrave by luana  :D :D :D ;)

No, kar precej lahko spremeni pomen, ker tisto kar je na sliki, pač usmerja v neko vsebino in občutke, ki so jo z njo povezani, glavni motiv pa je vendarle poškodba otroka. 

Imej se čim lepše  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #80 on: March 17, 2009, 10:25:21 PM »
Ja punce no, kje so pa vaši komentarji?  :o
Dajmo se malo potrudit, da ne bo zgledalo, kot da ste prišle kar na končno obsodbo  :D

Hm,Regina,ja si me kar nasmejala :) Vsi samo nekaj hočemo,brez lastnega truda :D
No,moje razmišljanje je bilo tako:
V meni je umrlo še tisto zadnje kar je povezano z mamo,tradicija,vzgoja,tisto kar me je ona stalno učila,da je pravilno in jaz sem se tega sedaj,ko sem se tudi zavedla,ustrašila ::)
Ciljam v pravo smer :P

ang: :-* ang:

Me veseli, če sem te malo nasmejala. Moram priznat, da sem se tudi sama  ;D
Mislim, da ciljaš v pravo smer. Veliko je sicer odvisno od tega, kakšno otroštvo si dejansko imela in kakšni so bili odnosi z mamo, zgleda pa, da gre za neke ostanke preteklosti, ki bi jih najraje nekam stlačila in nikoli več pomislila nanje. Ne gre zato, da mame ne bi imela rada, saj ti je v sanjah hudo in jo objameš, ampak neke njene okvirje si že zdavnaj prerasla, zato ne potrebuješ več te napetosti, ki se kot senca kopiči na tvojih čustvih in morda marsikdaj celo zamegli sedanjost. Ta čas je nepreklicno mimo, zato bi bilo kar prav, da jo pokličeš, če tako čutiš in jo povprašaš kako se ima.

Sem vesela,da se znamo nasmejat :D So bili trenutrki,ko sem pozabila kaj je to smeh ;)
Sem imela mamo vedno rada,ampak tako kot vsaka mama,je tudi ona postavila mi okvirje,okvirje po svojih izkušnjah,po svojem znanju,seveda verjamem,da z najboljšim namenom,ne saj to VEM.
Seveda sem jih prerasla in izkušnje so moje okvirje precej razširile,spremenile,sedaj jih moram pa še začet živet.
Ma,imam rada svojo mamo ang: :-* ang:
Tebi pa Reginca HVALA za tvojo nesebično pomoč in razlago vsem nam sanjalkam in sanjalcem ang: :-* ang:
Želim ti lepe sanje ang: :-* ang:

Bi bilo zanimivo,da še ti kdaj napišeš svoje sanje,pa jih mi ostali malo analiziramo :P In te spravimo v smeh ;D hahaha
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #81 on: March 18, 2009, 07:07:31 AM »
Bi bilo zanimivo,da še ti kdaj napišeš svoje sanje,pa jih mi ostali malo analiziramo :P In te spravimo v smeh ;D hahaha

Saj ne bi bilo prvič. Itak pa punce obvladate, tako da bi bilo bolj malo smeha  ;D

Imej se  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #82 on: March 19, 2009, 01:56:24 PM »
Ciao, Regina.

Ena stvar me zanima glede sanj. Če se sanje zjutraj takoj pozabiš, a veš, da si sanjal nekaj čudnega in da bi lahko kaj potegnil iz tega, kaj to pomeni?

Pa še sanje, ki si jih enostavno ne znam razložit:
Sanjal sem, da sem bil v neki gori. Sneg. Srečam kolega, ki pleza z nekim frendom, ki ga sicer ne poznam. Kot da so oni plezali, jaz pa sem bil tam slučajno. Prijatelj, ki sicer se ne spomnem kdo je bil, a sem ga očitno poznal je bil pripet, a ta drugi pa ne in je nekam rinil kar nezavarovan. Pa sva mu rekla, naj se zaveže in je kar rinil v goro. Potem mu se je zdrsnilo in po snegu zgrmel v dolino. Opazovala sva ga kako pada in drsi po pobočju a nisva mogla pomagat. Kričala sva mu, kaj bi lahko storil, da se ustavi, pa ni mogel ali ni slišal, ne vem, skratka šel je dol. Potem sva poklicala pomoč in sem se zbudil.
Sem premleval o tem, ma mi ni jasno, kaj bi to lahko pomenilo na moje trenutno stanje.
lp in hvala!

Wolf
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #83 on: March 19, 2009, 07:19:30 PM »
Hmmm, ko bi vedela, kakšno je to tvoje trenutno stanje. ::) ;)
Gora je ena izmed najstarejših arhetipov z zelo zapleteno simboliko, ta pa postane še bolj zapletena ob tako nasprotujočih si elementih, kot se je to zgodilo v tvojem primeru. Nasprotja pa vemo, da vedno pomenijo možnost videnja neke situacije z več zornih kotov,  ko imamo pred seboj več možnih scenarijev, pa tudi lažje ocenimo odnos do določenega problema ali stanja, ki si ga prizadevamo urediti.

Torej najprej pomisli, kako planine nate delujejo. Recimo: pomirjevalno, spodbudno, adrenalinsko, zaviralno, nesprejemljivo, nedostopno, negostoljubno,... skratka nekaj kar te navdušuje samo od daleč ali nekaj kar ti daje moč, pomeni izziv in omogoča napredovanje ali obratno. V tem odnosu bi lahko že tičal tisti zavestni del odgovora, drugi del pa je posledica podzavestnih tokov, ki sestavljajo to simbolično zgodbo.

Ta že sama po sebi "kliče" po zdrsu, možnosti nesreče, katastrofe...  kot da bi se hotel zavestno "nezavarovan" spustiti  v neki zapleten položaj, situacijo ali odnos  in preizkusiti svoje sposobnosti. OK, v sanjah je vse mogoče, pa se lahko po mili volji preizkušamo in ponavljamo vaje,  koliko hočemo, v resničnem življenju pa lahko utrpimo zelo boleče buške ali celo težke posledice.  :'(

Druga možnost je, da ti je po nekih lastnih načrtih in mukah uspelo v neki novi izkušnji, takoj ko si se skušal preleviti, se sprotiti in razbremeniti, pa si se ustrašil lastne prebujene narave in sam sebi rekel »Dovolj!« še preden bi prišel do konca, ker si se zavedel preikušnje in si pravočasno ugotovil, da to ni zate, ker to ne sodi k tvoji naravi, ker to enostavno ni  tisto, kar potrebuješ, hočeš, si želiš.... Saj veš, volk tudi dlako menja, nravi pa ne.  ;)

Poleg tega, da so gore večne in nespremenljive, ter s tem na neki način opisujejo manj ali bolj odločni značaj, so tudi znamenje ambicioznosti. Po tej analogiji so taka vzpenjanja in padci lahko prispodoba za naše življenjske načrte. Na tvoji gori je sneg, torej so se neki odnosi /pa naj gre za intimne, prijateljske ali poslovne/ ohladili in ker nanje več ne moreš računat, bo treba vložiti nekaj napora, preden si boš psihično, duhovno, čustveno ali celo gmotno tako opomogel, da si boš spet lahko postavljal neke nove ali celo visokoleteče cilje. V tem primeru so te sanje samo opozorile, da bi bilo vsako pretiravanje odveč.   

Morda še nekaj. V sanjah ste trije moški, kar po eni strani lahko govori o resničnih osebah, po drugi pa so lahko le prispodoba za neke značajske vloge, ki so v tvojem življenju zapustile neke vrste pečat, po katerih se lahko orientiraš. En prijatelj je zavarovan, drugi je nezavarovan, ti si pa opazovalec. Katera vloga ti najbolj ustreza ali morda, katera se ti zdi najbolj varna? Hkrati lahko predstavljajo tri življenjska obdobja: preteklost, sedanjost, prihodnost. Verjetno ti ne treba ugibat, katero obdobje kateri predstavlja?  :)

Razlag v tem primeru je možno še pa še, teh nekaj vprašanj pa ti naj bo v prijetno domačo nalogo.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #84 on: March 19, 2009, 07:30:21 PM »
Ena stvar me zanima glede sanj. Če se sanje zjutraj takoj pozabiš, a veš, da si sanjal nekaj čudnega in da bi lahko kaj potegnil iz tega, kaj to pomeni?

Aja, na to vprašanje sem pa pozabila  ;D
Kar tako na hitro rečeno, pozabimo sanje zaradi številnih razlogov: psihične preobremenjenosti ali prevelike fizične utrujenosti,  prehitrega vstajanja, pomanjakanja pozornosti, itd in čeprav se nam zdijo neke sanje v takih nočeh še bolj intenzivne ali nenavadne kot sicer, izpadejo takoj, ko odpremo oči. Vzroki so pač premočni, včasih pa se celo zdi, kot da še ni pravi čas za sanjsko sporočilo.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #85 on: March 21, 2009, 03:33:49 PM »
Ciao Regina.

Moje trenutno stanje je umirjeno. V miru sam s seboj. Odnos do gore je pa z moje strani poseben. Nimam strahov, predstavlja pa mi mir, stik z energijo. Ker rad bordam, mi gora predstavlja nek vir svobode. Kjer sem lahko Jaz, brez uma. Nikoli pa ni imela neke simbolike pri meni. Spoštoval sem jih, ker sem po njih smučal tudi tam, kjer je nevarno, tako da spoštljiv odnos imam, so pa poleg njihove velikosti zame samo vir pobočja, po katerem se lahko spuščam. V sanjah sem bil kot obiskovalec, nisem ne plezal ne se spuščal. Prav prikazal sem se tam.

Vse napisano, mi je dalo mislit. Prejšnjič, ko sem ti napisal sanje, si zadela vsako besedo. PRav začutil sem bistvo in sem ti tudi napisal. Tokrat pa zgleda da je globje ali pa ne vem kaj, ker enostavno se mi ni nič zdelo primerno. Ni vzbudilo občutkov, kot zadnjič. Mogoče kaj nočem videt. Glede preteklosti, prihodnosti in sedanjosti sem se najbolj zamislil. Mogoče je tisti ki dol pade en del mene, ki sem ga v tem obdobju odvrgel. Mogoče se zato nisem več kot toliko trudil ga rešit. Pač dobil je kar je iskal. A ti priznam, da mi ni ravno najbolj jasno. Ugibam pač, mogoče se ti kaj posvita.

Vsekakor hvala za razlago. Če se mi bo kaj sanjalo, glede sanj (hahahahaha) bom napisal ;)
lp
Wolf

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #86 on: March 21, 2009, 07:20:15 PM »
Pozdrav Regina!  :)

Sanjala sem, da stojim pri mariborski zelezniski postaji, oz tam kjer naj bi bile tracnice. Ni bilo tracnic, ni bilo vlaka. Stala sem na plocniku - tik poleg "morja" in tam, kjer naj bi bili tiri, je bilo morje in bele skale. Jaz sem stala pred tem, na plocniku, ampak nisem pogledala v morje. Nekaj ljudi je bilo poleg mene in jaz sem jim kazala smer, kamor morajo iti. Sprasevali so me za smer. Kazala sem, da morajo samo ravno.

Se morje se nam manjka, ja.  ;D  ang:

Hvala
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #87 on: March 22, 2009, 08:59:58 PM »
Glede preteklosti, prihodnosti in sedanjosti sem se najbolj zamislil. Mogoče je tisti ki dol pade en del mene, ki sem ga v tem obdobju odvrgel. Mogoče se zato nisem več kot toliko trudil ga rešit. Pač dobil je kar je iskal. A ti priznam, da mi ni ravno najbolj jasno. Ugibam pač, mogoče se ti kaj posvita.

Res je, gore so močan simbol in vsekakor imajo globlji, tisti arhetipski pomen, kot sem že omenila, tako da je iz enih samih sanj težko sklepat na "prvo žogo". Se mi zdi, da si svoje in moje razmišljanje zelo dobro povezal, pa še logično zveni, kot si napisal.   ;)

Lepo se imej.
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #88 on: March 22, 2009, 09:04:32 PM »
Pozdrav Regina!  :)

Sanjala sem, da stojim pri mariborski zelezniski postaji, oz tam kjer naj bi bile tracnice. Ni bilo tracnic, ni bilo vlaka. Stala sem na plocniku - tik poleg "morja" in tam, kjer naj bi bili tiri, je bilo morje in bele skale. Jaz sem stala pred tem, na plocniku, ampak nisem pogledala v morje. Nekaj ljudi je bilo poleg mene in jaz sem jim kazala smer, kamor morajo iti. Sprasevali so me za smer. Kazala sem, da morajo samo ravno.

Se morje se nam manjka, ja.  ;D  ang:

Hvala

Ejjjj Azra, čisto nič ne bi imela proti, če bi imeli morje. Tam blizu postaje sem namreč doma  ;D
Kaj si pa videla v tisti smeri, ki si jo ljudem pokazala? Tam se sigurno nekaj dogaja. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #89 on: March 22, 2009, 10:14:38 PM »
Glede preteklosti, prihodnosti in sedanjosti sem se najbolj zamislil. Mogoče je tisti ki dol pade en del mene, ki sem ga v tem obdobju odvrgel. Mogoče se zato nisem več kot toliko trudil ga rešit. Pač dobil je kar je iskal. A ti priznam, da mi ni ravno najbolj jasno. Ugibam pač, mogoče se ti kaj posvita.

Res je, gore so močan simbol in vsekakor imajo globlji, tisti arhetipski pomen, kot sem že omenila, tako da je iz enih samih sanj težko sklepat na "prvo žogo". Se mi zdi, da si svoje in moje razmišljanje zelo dobro povezal, pa še logično zveni, kot si napisal.   ;)

Lepo se imej.

Hvala. ;)