Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma IX  (Read 198199 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma IX
« Reply #90 on: March 22, 2009, 11:32:22 PM »
Pozdrav Regina!  :)

Sanjala sem, da stojim pri mariborski zelezniski postaji, oz tam kjer naj bi bile tracnice. Ni bilo tracnic, ni bilo vlaka. Stala sem na plocniku - tik poleg "morja" in tam, kjer naj bi bili tiri, je bilo morje in bele skale. Jaz sem stala pred tem, na plocniku, ampak nisem pogledala v morje. Nekaj ljudi je bilo poleg mene in jaz sem jim kazala smer, kamor morajo iti. Sprasevali so me za smer. Kazala sem, da morajo samo ravno.

Se morje se nam manjka, ja.  ;D  ang:

Hvala

Ejjjj Azra, čisto nič ne bi imela proti, če bi imeli morje. Tam blizu postaje sem namreč doma  ;D
Kaj si pa videla v tisti smeri, ki si jo ljudem pokazala? Tam se sigurno nekaj dogaja. ;)

:) potem pa drzimo pesti, da bo se enkrat panonsko morje.  ;) V smeri kjer sem jim kazala je bila samo ravna cesta, smer proti Sentilju  :D a moram tja, na avstrijsko stran?  ;D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #91 on: March 23, 2009, 08:25:52 AM »
No, ni nujno, da moraš tja, sigurno boš pa spet nekam šla. Če ti Avstrija ne vzbuja nekih osebnih asociacij, je lahko le metafora za tujino.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #92 on: March 23, 2009, 09:13:33 AM »
dobro jutro :D

jaz sem bila spet v objemu morja in morskih prebivalcev danes....

sanjala sem o kitih grbavcih, potem sem šla čisto do obale, da bi se enega dotaknila.... pa se je kit grbavec spremenil v polarnega medveda in vsi so kričali: ubil te bo ubil te bo.... jaz sem od strahu otrpnila in čakala kaj bo. medved me je nežno začel grizljat po roki, malce sva se igrala, malce crkljala, potem pa sem odšla. mislim, da je medved bil kljub igranju na nek način malce žalosten. morda zato, ker so ljudje tako odreagrali???

potem sem odšla vstran in sem se znašla v neki stavbi, kjer sem skozi okno zagledala v morju orke. to je prvič, da se spomnim sanj o orkah. tekala sem sem in tja ob obali in orke so mi sledile. potem sem se znašla sama z eno orko, ki pa mi je sledila v potok, ozek kanal, kjer pa je zaradi mene nasedla. v tistem trenutku je dobila podobo mrke pliskavke... ker se ni mogla obrnit, sem jo čisto prestrašena, da bo umrla vlekla za repno plavut nazaj po strugi potoka, potem sem jo celo še en kos nesla po kopnem in jo spravila nazaj v morje ... ko je bila v morju sem pa tudi jaz skočila za njo (med tem se je spet spremenila v orko, začutila pa sem močno moško energijo....) skočila sem v morje, ampak padla sem na tanek led. spet so ljudje okoli mene kričali, naj se rešim, ker led ne bo zdržal in bom utonila. v tistem je led popustil, padla sem v vodo, v varen objem orke z močno moško energijo. čutila sem mrzlo vodo, kako me objema, oblačila so bila mokra. v nekaj trenutkih pa sem prevzela obliko orke, videla in čutila sem svojo repno plavut in že sem plavala kot orka. čutila sem vse gibe, kako orke dihajo, potopila sem se in spet prišla na površje po zrak.... bilo je NORO LEPO  ang: :)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #93 on: March 23, 2009, 09:15:57 AM »
Dobro jutro.
Danes sem si operirala nogo. V sanjah sem si namreč rezala ven iz noge otiščanec (ki ga sicer res imam) iz podplata :o. Bolečine se ne spomnim, v živem spominu imam pa luknjo, ki je po postopku nastala. Sem pa zelo profesionalno vrtela skalpel, hehe.
Lep dan vsem!
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #94 on: March 23, 2009, 10:47:45 AM »

sanjala sem o kitih grbavcih, potem sem šla čisto do obale, da bi se enega dotaknila.... pa se je kit grbavec spremenil v polarnega medveda in vsi so kričali: ubil te bo ubil te bo.... jaz sem od strahu otrpnila in čakala kaj bo. medved me je nežno začel grizljat po roki, malce sva se igrala, malce crkljala, potem pa sem odšla. mislim, da je medved bil kljub igranju na nek način malce žalosten. morda zato, ker so ljudje tako odreagrali???

potem sem odšla vstran in sem se znašla v neki stavbi, kjer sem skozi okno zagledala v morju orke. to je prvič, da se spomnim sanj o orkah. tekala sem sem in tja ob obali in orke so mi sledile. potem sem se znašla sama z eno orko, ki pa mi je sledila v potok, ozek kanal, kjer pa je zaradi mene nasedla. v tistem trenutku je dobila podobo mrke pliskavke... ker se ni mogla obrnit, sem jo čisto prestrašena, da bo umrla vlekla za repno plavut nazaj po strugi potoka, potem sem jo celo še en kos nesla po kopnem in jo spravila nazaj v morje ... ko je bila v morju sem pa tudi jaz skočila za njo (med tem se je spet spremenila v orko, začutila pa sem močno moško energijo....) skočila sem v morje, ampak padla sem na tanek led. spet so ljudje okoli mene kričali, naj se rešim, ker led ne bo zdržal in bom utonila. v tistem je led popustil, padla sem v vodo, v varen objem orke z močno moško energijo. čutila sem mrzlo vodo, kako me objema, oblačila so bila mokra. v nekaj trenutkih pa sem prevzela obliko orke, videla in čutila sem svojo repno plavut in že sem plavala kot orka. čutila sem vse gibe, kako orke dihajo, potopila sem se in spet prišla na površje po zrak.... bilo je NORO LEPO  ang: :)

Punce, kje so spet vaši komentarji?  ::)
Skupni imenovalec tvojih sanj je v spreminjanju živali. Kaj misliš?  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #95 on: March 23, 2009, 10:51:02 AM »
Dobro jutro.
Danes sem si operirala nogo. V sanjah sem si namreč rezala ven iz noge otiščanec (ki ga sicer res imam) iz podplata :o. Bolečine se ne spomnim, v živem spominu imam pa luknjo, ki je po postopku nastala. Sem pa zelo profesionalno vrtela skalpel, hehe.
Lep dan vsem!

Vsaka odvečna stvar na ali v telesu je "tujek", ki največkrat nakazuje področje, kjer obstaja ovira, odstranjevanje tega tujka pa naj bi prineslo olajšanje.
Kje se ti je torej zataknilo, boš verjetno najlažje pokomentirala sama.   ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #96 on: March 23, 2009, 10:55:02 AM »
Hmmm mora bit na telesu ali je lahko v življenju na sploh? Ker "tujek" na telesu (vsaj, da se trenutno spomnim) je dejansko samo tale otiščanec. V življenju na sploh pa jih lahko naštejem kar nekaj ;D
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #97 on: March 23, 2009, 11:05:23 AM »
Hmmm mora bit na telesu ali je lahko v življenju na sploh? Ker "tujek" na telesu (vsaj, da se trenutno spomnim) je dejansko samo tale otiščanec. V življenju na sploh pa jih lahko naštejem kar nekaj ;D

Hmmm, očitno se nisva razumeli. Ali pač?  ;D
Tujki so le metafora za zunanje ovire in čeprav imaš "samo" ta otiščanec, pa se z njim v sanjah ukvarjaš, je najmanj, kar se ti lahko v resnici zgodi to, da te moti pri hoji. Pa imaš spet metaforo in kup asociacij.  ;)

www.sepet-sanj.com

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #98 on: March 23, 2009, 11:06:57 AM »
Še preveč asociacij... Jih bo treba odstranit ;)
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #99 on: March 23, 2009, 11:11:53 AM »
Še preveč asociacij... Jih bo treba odstranit ;)

Se strinjam. Verjetno bo sedaj tudi šlo lažje. Na nek način si verjetno o njih že precej razmišljala,  zdaj si si pa simbolično tudi pripravila "teren", da boš lahko bolj sigurno in lažje stopila naprej.
www.sepet-sanj.com

Offline megica

• Novinec
  • *
« Reply #100 on: March 23, 2009, 11:53:46 AM »

moja razlaga tvojih sanj(ampak se ne spoznam na to )
mogoče se ti v življenju dogajajo stvari,ki so tebi samoumevne ,drugim pa čudne in te svarijo pred "nevarnostjo",in da se ti to dogaja na več področjih.ampak moraš se poslušati,ker je ta svet zate pravi,saj se v njem dobro počutiš.
in ne vem kako je v ljubezni,ma sem dobila občutek da prihaja k tebi tisti pravi zate,čeprav drugi mislijo,da boš zaradi njega propadla.
to je moje mišljenje lp in lepe sanje

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #101 on: March 23, 2009, 08:00:04 PM »
No, ni nujno, da moraš tja, sigurno boš pa spet nekam šla. Če ti Avstrija ne vzbuja nekih osebnih asociacij, je lahko le metafora za tujino.  ;)

Hvala Regina, sem pa razmisljala, da bi sla v Graz, ker mi Body Shopovih izdelkov primanjkuje.  ::)
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #102 on: March 23, 2009, 08:10:06 PM »
Oh Regina, sem prav ponosna nase, ker si spet zapomnim sanje ...  :)

Hodila sem s skupino ljudi. Nekatere sem poznala, nekatere ne ...
Zanimivo, da kraj kjer smo hodili - je bil rahlo "nenaraven" ceprav smo bili v naravi. Skoncentrirana sem bila v tla in sem jih opazovala. Lepe kamnite potke, trava pokosena. Vse v oblikah. Geometricno. Kot, da bi prste tukaj imel Gaudi.  ;)

Hodim s skupino in kar naenkrat zelim v drugo smer, pa mi nekdo iz skupine rece, da tam ni nicesar, nikamor ne bom prisla. Pa vseeno grem v drugo smer. Povzpnem se na hribcek in pridem do hise, poti naprej pa res ni. Zato se hitro obrnem in grem v smeri skupine. Nekaj ljudi me caka, nekateri gredo naprej. Naproti mi pritece velik, lep pes in me ovohava. Jaz se ga ne dotaknem, cutim pa, da ob meni - na desni tudi hodi velik pes, ki se ga pravtako ne dotaknem. Sega mi do pasu.

Soncno vreme je, vse se blesci, okolica je res zelo lepa in gledam samo okolico in srecno se pocutim.
Nocem se dotikati nikogar, niti v blizini nocem, da stojimo skupaj. Psa pa pustim, a brez dotikov.
Kar naenkrat sedim nekje, poleg mene je zenska oseba, odprem domac nabiralnik in vzamem ven 4 pisma in 4 bonbone.
Zanimivo, da me pisma ne zanimajo, temvec bonboni. Vsakega posebaj odprem. Prvi je cokoladni, ostali trije so sadni. In vse skupaj dam na svojo levo stran.

V sanjah mi je zanimiv moj odklonilen odnos do okolice oz ljudi, ceprav sem z njimi v stiku. In tako "sterilna" sem. Do predmetov, ljudi. Samo okolica me pritegne.

Si lahko razlagam psa v sanjah kot osebo?

Hvala
lp
 ang:
 :-*

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #103 on: March 23, 2009, 09:17:22 PM »
Punce, kje so spet vaši komentarji?  ::)
Skupni imenovalec tvojih sanj je v spreminjanju živali. Kaj misliš?  ;)

vse te živali predstavljajo mene? notranja preobrazba, morda tudi zunanja?

enega odseka sanj bi se morda še posebej dotaknila.... mrka pliskavka, ki sem jo reševala in vlekla nazaj v morje.... danes sem brala na spletu, da je v Avstraliji točno ta vrsta nasedla danes.... :'(
to se mi je že zgodilo enkrat.... da sem sanjala delfinko (ja, samička je bila v mojih sanjah) in naslednji dan se to isto delfinko brala v časopisu....

moja razlaga tvojih sanj(ampak se ne spoznam na to )
mogoče se ti v življenju dogajajo stvari,ki so tebi samoumevne ,drugim pa čudne in te svarijo pred "nevarnostjo",in da se ti to dogaja na več področjih.ampak moraš se poslušati,ker je ta svet zate pravi,saj se v njem dobro počutiš.
in ne vem kako je v ljubezni,ma sem dobila občutek da prihaja k tebi tisti pravi zate,čeprav drugi mislijo,da boš zaradi njega propadla.
to je moje mišljenje lp in lepe sanje

Megica, tudi tvoja razlaga mi da veliko misliti. hvala.  :-* morda se ne bi osredotočala toliko na ljubezen, bolj na moje življenje na sploh, saj sem vedno zelo obzirna do drugih, predvsem v službi, ko  dajem svoje želje in potrebe in prosti čas na stran in ga žrtvujem za delo.... čas je, da začnem poslušat sebe in se ne ozirat na mnenje in predvsem pričakovanja drugih....sicer to že vse vem, samo načina, kako to narediti, ne da bi imela "slabo vest" še nisem pogruntala  ;)

hvala za razlago  :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #104 on: March 23, 2009, 09:55:11 PM »

Hvala Regina, sem pa razmisljala, da bi sla v Graz, ker mi Body Shopovih izdelkov primanjkuje.  ::)

Hmmmm, potem pa kar pot pod noge  ;D
www.sepet-sanj.com