Oh Regina, sem prav ponosna nase, ker si spet zapomnim sanje ...

Hodila sem s skupino ljudi. Nekatere sem poznala, nekatere ne ...
Zanimivo, da kraj kjer smo hodili - je bil rahlo "nenaraven" ceprav smo bili v naravi. Skoncentrirana sem bila v tla in sem jih opazovala. Lepe kamnite potke, trava pokosena. Vse v oblikah. Geometricno. Kot, da bi prste tukaj imel Gaudi.

Hodim s skupino in kar naenkrat zelim v drugo smer, pa mi nekdo iz skupine rece, da tam ni nicesar, nikamor ne bom prisla. Pa vseeno grem v drugo smer. Povzpnem se na hribcek in pridem do hise, poti naprej pa res ni. Zato se hitro obrnem in grem v smeri skupine. Nekaj ljudi me caka, nekateri gredo naprej. Naproti mi pritece velik, lep pes in me ovohava. Jaz se ga ne dotaknem, cutim pa, da ob meni - na desni tudi hodi velik pes, ki se ga pravtako ne dotaknem. Sega mi do pasu.
Soncno vreme je, vse se blesci, okolica je res zelo lepa in gledam samo okolico in srecno se pocutim.
Nocem se dotikati nikogar, niti v blizini nocem, da stojimo skupaj. Psa pa pustim, a brez dotikov.
Kar naenkrat sedim nekje, poleg mene je zenska oseba, odprem domac nabiralnik in vzamem ven 4 pisma in 4 bonbone.
Zanimivo, da me pisma ne zanimajo, temvec bonboni. Vsakega posebaj odprem. Prvi je cokoladni, ostali trije so sadni. In vse skupaj dam na svojo levo stran.
V sanjah mi je zanimiv moj odklonilen odnos do okolice oz ljudi, ceprav sem z njimi v stiku. In tako "sterilna" sem. Do predmetov, ljudi. Samo okolica me pritegne.
Si lahko razlagam psa v sanjah kot osebo?
Hvala
lp