Author Topic: Theta in EFT  (Read 13000 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
Re: Theta in EFT
« Reply #15 on: June 09, 2009, 11:56:31 PM »
Mene tudi zanima, kaj boste povedale, ker prvič slišim za to tehniko. :o

:)
Jaz sem spoznala eno gospo, ki je ekspert na tem področju. Zdej šparam en "problem", da bova imeli na čim delat.
Bom poročala  ;)
Lep dan!
Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #16 on: June 16, 2009, 12:56:30 AM »
Danes mi je znanka delala PEAT terapijo.
Prvi vtis: zelo zanimivo.
Delo poteka popolnoma na čustvenem nivoju, bolj v detajle ne bom opisovala, ker bom hitro brcnila v temo in naredila tehniki več škode kot koristi.
S pritiskom na različne dele telesa in ponavljanjem pozitivnih trditev, vezanih na ta čustva, sem se premikala globje in globje v svoja čustva in občutke, dokler nisem prišla do konca (ko sem nad svojo glavo začutila lijak bele svetlobe - baje ni pri vseh enako). Tako sva našli moji osnovni bipolarnosti.
Bom videla kako se bo to sedaj odražalo v mojem življenju, ko bom prijahala do prve situacije, ki me je sedaj spravila iz hišice.
Zadeva baje ne deluje pri ljudeh z močnim mentalom in pri ljudeh, ki se ne morejo poglobiti v svoja čustva.
Naj bi pa ta tehnika pomagala pri ozdravljenju tudi zelo hudih bolezni, bolečin,...
Bi jo bilo fino malo pretestirat in pogledat kako bi se jo dalo združit s Theto, predvsem z izkopavanjem, pa tudi z astrologijo, mislim, da bi se dalo potegniti določene vzporednice...
Pred prvo terapijo nisem hotela nikjer nič brat na to temo, da ne bi bila mentalno obremenjena, sedaj si bom pa sigurno prebrala kaj več...
Lep dan!
Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #17 on: June 16, 2009, 03:11:00 AM »
Beli lijak nekateri z zaprtimi očmi vidijo tudi pri biokibernetiki, oz. ko se čisti telo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #18 on: June 06, 2012, 08:06:28 PM »
Včeraj sem se prvič seznanila z eft, ker sem bila na predstavitvi priročnika o tej tehniki. Sem pa ugotovila, da je tudi na yotube  kar nekaj posnetkov - bala sem se že, da sem katero točko pozabla  :) Zanimivo, ni kaj, pa čeprav je tema stara, me zanima, če tapkanje kdo na forumu še prakticira in kakšni so učinki?