Author Topic: 6. HISA - Delo, zdravje  (Read 34650 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
Re: 6. HISA - Delo, zdravje
« Reply #15 on: April 03, 2007, 11:31:29 PM »
ok  ::)
kljub vsemu se lahko kdo zmoti. Taksne napake si na spletni strani ne bi smeli privosciti. Se najde kaksen kot jaz in nasede  :P
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #16 on: April 03, 2007, 11:35:58 PM »
Res je kar praviš. Vsak se lahko zmoti.

Svetujem ti, da vedno vse preveriš, literature je vedno več in konec koncev imamo tukaj forum in se vpraša, če zaslediš kje kakšno napako.

Učenje astrologije pa brez učitelja ne gre.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Lisbona

• Novinec
  • *
« Reply #17 on: May 09, 2007, 12:06:07 PM »
Hmm... ???

Moja 6.hiša je pa prazna..Vrh je v raku,vladar luna pa je v 8.hiši v škropijonu in tvori dost slabih aspektov..
Ta kvadrat med luno in saturnom (7.hiša)je najhujši...pa potem še opozicijo z venero v 2.hiši...pa kvadrat z  ASC,pa konjukcija z uranom...edino z merkurjem ,ki je vladar 5.hiše tvori trigon...

Te hiše si res ne znam razlagat...

Itak mam največ težav z razlago praznih hiš....

Upam,na pomoč.. 8)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #18 on: May 09, 2007, 09:15:04 PM »
To pomeni, da si zelo nadarjena za astrologijo  ;D
www.Astro-Star.net

Offline Lisbona

• Novinec
  • *
« Reply #19 on: May 10, 2007, 03:06:34 PM »
To pomeni, da si zelo nadarjena za astrologijo  ;D

;D ;D ;D

To pa ne verjamem..Ok,no sj mogoče sem res nadarjena za astrologijo...sam to bolj kaže baje moj uran v 9.hiši,na vodnarjevi stopinji,pa še dobro je aspektiran...
Zadnje čase sem čist obsedena z astrologijo ....to bo pa najbrž zaradi T urana v moji 1.hiši..Pa trenutno je ravno na mojem soncu in tvori trigon z N uranom... ;)

Sam še vedno si ne znam razlagat moje 6.hiše!! :-\

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #20 on: May 11, 2007, 06:41:15 AM »
Pojdi lepo po vrsti.

Luna je vladarica. To smo ugotovili. Gre v 8 hišo /vendar jo štejemo tudi že v 9/ in dela konjunkcijo z Uranom.
Torej v službi se moraš počutiti kot doma, navežeš se, skrbiš za druge /sindikat: Uran/. Uran povzroča, da si spremenljivega razpoloženja in ob vsem skupinskem delu, ki ti najbolj paše, vsake toliko nepričakovano hočeš mal umika in spremembe. Luna je spremenljivo znamenje, Uran pa dodaja, da težko delaš pod prisilo, najbolj pa bi ti odgovarjalo, da bi si sami krojila delovni ritem in čas.
No lep trigon na Merkurja in Sonce v ribah v tvoji 1, govori o tem, da je to področje zate zelo pomembno. Ribja energija ti daje intuicijo, pa tudi željo po pomoči drugim itd.... Uran kvadrat Mars to, da si hitrih reakcij /nagnjena da se trčiš, udariš, urežeš, poškoduješ, zlomiš itd/ Luna v kvadrat na Saturna, pa da včasih znaš biti do sebe in drugih prav neverjetno težka, če te ne poslušajo v tvojih predčasnih idejah. Itd.....
No to si boš že iz literature lahko poštudirala.
www.Astro-Star.net

Offline Lisbona

• Novinec
  • *
« Reply #21 on: May 13, 2007, 10:32:59 AM »
Pojdi lepo po vrsti.

Luna je vladarica. To smo ugotovili. Gre v 8 hišo /vendar jo štejemo tudi že v 9/ in dela konjunkcijo z Uranom.
Torej v službi se moraš počutiti kot doma, navežeš se, skrbiš za druge /sindikat: Uran/. Uran povzroča, da si spremenljivega razpoloženja in ob vsem skupinskem delu, ki ti najbolj paše, vsake toliko nepričakovano hočeš mal umika in spremembe. Luna je spremenljivo znamenje, Uran pa dodaja, da težko delaš pod prisilo, najbolj pa bi ti odgovarjalo, da bi si sami krojila delovni ritem in čas.
No lep trigon na Merkurja in Sonce v ribah v tvoji 1, govori o tem, da je to področje zate zelo pomembno. Ribja energija ti daje intuicijo, pa tudi željo po pomoči drugim itd.... Uran kvadrat Mars to, da si hitrih reakcij /nagnjena da se trčiš, udariš, urežeš, poškoduješ, zlomiš itd/ Luna v kvadrat na Saturna, pa da včasih znaš biti do sebe in drugih prav neverjetno težka, če te ne poslušajo v tvojih predčasnih idejah. Itd.....

Hvala Tea!! :)
Čist vse drži kar si napisala.
Najbrž je ta uran povzročil,da sem pri svojih letih zamenjala že zelo veliko služb in tudi ta služba ,ki jo imam mi ne odgovarja ravno najbolje- na trenutke..Hitro menjam razpoloženje in še hitreje se naveličam... ::)
Poškodb tud dosti...največ seveda v službi..udarci,ureznine..in podobno .Nič hujšega...

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #22 on: July 04, 2007, 07:47:56 AM »
Pojdi lepo po vrsti.

Hvala Tea!! :)
Čist vse drži kar si napisala.
Najbrž je ta uran povzročil,da sem pri svojih letih zamenjala že zelo veliko služb in tudi ta služba ,ki jo imam mi ne odgovarja ravno najbolje- na trenutke..Hitro menjam razpoloženje in še hitreje se naveličam... ::)
Poškodb tud dosti...največ seveda v službi..udarci,ureznine..in podobno .Nič hujšega...

In kako sedaj Lisbona. Tranzitni Uran imaš na Soncu? Je na vidiku kakšna menjava?
www.Astro-Star.net

Offline Lisbona

• Novinec
  • *
« Reply #23 on: July 04, 2007, 09:18:45 AM »
Na vidiku še sicer ni dobene menjave , vendar intenzivno razmišljam o tej varianti.Poslala sem že nekaj prošenj, povabila na razgovor še ni bilo..Bom začela z intezivnim iskanjem septembra..zdj so dopusti in ni tolk ponudb . :(

Lp! ;)
« Last Edit: July 04, 2007, 09:22:44 AM by Lisbona »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #24 on: July 04, 2007, 09:40:51 AM »
Pametno punca  ;D Počakaj da gre Neptun iz Marsa.  ;)
www.Astro-Star.net

Offline Lisbona

• Novinec
  • *
« Reply #25 on: July 04, 2007, 10:06:40 AM »
Pametno punca  ;D Počakaj da gre Neptun iz Marsa.  ;)

Tea..a Neptun je najbolj močen ,ko je v tesni konjukciji z natalnim marsom??Torej ,ko je na 21* vodnarja.?
Cel julij se bo zadrževal na tej stopinji... >:(
Potem celo potuje nazaj-retogradno in se spet vrne nazaj na 21* vodnarja...naslednjo leto se mi zdi...
A ko bo npr:na 19* vodnarja ali na 18* vodnarja  ali takrat ne bo imel več tako močnega vpliva na mojga marsa/energijo??
Ker vbistvu se bo tja do leta 2009 smukal tale neptun okrog mojga marsa.... :o

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #26 on: July 04, 2007, 10:12:24 AM »
Tranzite čutimo seveda že v orbisu prihajanja na planet. Seveda je najmočnejši, ko je natančen. Ker imaš vkleščeno znamenje rib v 1 hiši, je seveda Neptun precej pomemben. Takoj za vladarjem As in vladarjem sonca in lune. In če tradicionalno gledamo marsa je vladar tvoje lune v konjunkciji z vladarjem tvojega As in seveda tudi v kvadratu z tradicionalnim vladarjem tvojega AS Saturnom.

Torej moraš v času neptunovskega tranzita res paziti in se preveč ne izčrpavati. Sploh niso priporočljivi kakršnikoli premiki. Sploh pa ne v smeri menjave službe, kajti Mars je tudi vladar tvoje 2 hiše in bi kaj lahko prišlo do primankljaja v pritoku financ.
www.Astro-Star.net

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #27 on: July 05, 2007, 06:04:31 PM »
6h v natalu nim nich, a drugace" ( kako se ze rece ) pa 6h v Ribi 01.07°
let it be

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #28 on: July 06, 2007, 07:08:30 AM »
Potem je važno Mojzes, kam gre tvoj vladar. Če je vrh 6 hiše v ribah, potem sta vladarja dva. Tradicionali je Jupiter in novodobni Neptun.
www.Astro-Star.net

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #29 on: July 12, 2007, 03:07:11 AM »
pa potem,neptunovki oprijem umetnika, razvoj skozi tako" delo; denar se kaže kot pride in gre?
let it be