Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske številke - IV. del

<< < (22/66) > >>

Mačica:

--- Quote from: Gaja on June 17, 2009, 11:11:10 PM ---

Le zakaj? Morda ne slišiš drugače tistega, kar ti želijo povedati. ;)

--- End quote ---

Verjetno res!  :D  :-*

pepita:
Pozdravljeni!
Na internetu sem iskala, kaj bi pomenile številke, ki se mi ponavljajo.Vse skupaj se je začelo 2 meseca nazaj, ko sem imela "krizo", sicer kar pozitivno.
Ponavljajo se mi številke 6699. In to skupaj in posebej. Včasih samo 99, včasih samo 66, največkrat na registrskih tablicah. Enkrat je bilo celo tako, da sem v avtu prosila angele za znak, nasproti je pripeljal avto peguot z registrsko 6699, potem pa takoj zatem po radiu reklama "peguot to je znak!" Res ne moreš več dvomit. Je pa tako, da poznam navidezno osebo (mi je všeč), ki ima registrsko  6699, najina telefonska se razlikuje po tem, da imam jaz dve 99, on dve 66. Sicer so številke pomešane, in enake. Ali kdo ve kaj to pomeni? Jaz vsak dan poskušam razvozlati to uganko, je pa zelo zanimivo, in včasih me prav nasmeji vse skupaj.   :D
Hvala  ;D

Gaia:
Draga Pepita,

S številkami ti angeli sporočajo naslednje:

66 – V tem času naj bodo tvoje misli osredotočene iz nebes navzven. Izogibaj se prekomerni zaskrbljenosti ali obsedenosti z materialnostjo.

99 – Spravi se k delu, prinašalec luči! Tvoje božansko življenjsko poslanstvo je sedaj potrebno bolj kot kdajkoli prej. Sedaj je pomemben vsak prispevek, ki ga lahko daš za širjenje luči in ljubezni. Priprava na tvoje življenjsko delo je sedaj zaključena.

:-* Gaja

Maja:
Kaj pa pomeni 9 v kombinacjii s 7?

nensi:
9 je pri tebi sedaj povezana mislim da s koncem nekega življenjskega cikla, obdobja, faze tvojega življenja

7 pa ti angeli sporočajo da so ob tebi in ti bodo pomagali stvari postaviti tja, kamor sodijo

takole jaz trenutno čutim zate ta števila, za "by the book" razlage pa malo nazaj po postih pobrskaj  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version