Jaz pa še vedno videvam enake številke, ki jih spremljajo črke ZZ, HH ali T.
Številke si že razložim s pomočjo knjige, ampak črke mi pa niti malo niso jasne...glede na vse pa ne vem niti to, če si sploh številke prav razlagam... 
Tudi jaz še nisem zasledila literature na temo pomena črk, se pa ravnam po občutku. Ko si že ravno omenila ZZ, se je tudi meni zelo pogosto pojavljalo nekaj časa, dokler me ni prešinilo"ZZ= počitek, spanje,..." ... In res je, v tistem času sem res premalo spala, počivala in ko sem sledila svojim občutkom, se niso več pojavljale. Lahko pa tudi opazuješ ob katerih številih se pojavljajo ... Npr. če ob 4 poskusi pomisliti kateri angel bi lahko bil ob tebi in kaj ti želi povedati. Ali pa enako pri vnebovzetih mojstrih 3. Jaz sem na podlagi te kombinacije spoznala kdo je moj zemeljski angel v danem trenutku, ko sem res potrebovala nekaj, nekoga ...
Primer ... Nekaj sem bila žalostna, imela sem opravek in na poti mi pritegnil pogled na cesto in zelo pogosto so se v vrstnem redu "vozile" 4 z različnimi črkami. To sem sestavila v besedo in tihi glasek mi je rekel, da je to to. Enako lahko poskusiš z (= obilje, saj ti lahko morda nakaže kraj, mesto, karkoli v navezi obilja, financ, ...
Nevm, vsak po svoje ... Razmisli kaj ti je najbliže in prepusti se notranjemu glaseku. Razum pa kdaj izklopi.