Dogodki. Splošno in trenutno vroče. > Prireditve v Sloveniji
Novosti na www.Astro-Star.net III
Tea:
--- Quote from: Tejka on September 02, 2009, 12:24:02 PM ---Ovnovski september še ne dela, bom pa za začetek komentirala preteklega ;)
--- Quote ---Mesec avgust bo za vas v znamenju premišljevanja in vaših možnostih odločitev, ki bodo deževale skozi druženje, prijateljevanje in vaša vsakodnevna opravila.
--- End quote ---
Predvsem vsakodnevna opravila, dejansko sem si zastavila neke nove cilje :)
--- Quote ---Pričakujte zelo zaposlen čas, od urejanja vašega doma, prevrednotenja vaših obveznosti v službi, ali celo spremembo delovnega okolja, do tega, da bo potrebno opraviti kar nekaj opravkov, podpisati papirje, opraviti kakšen tečaj ali se kaj novega naučiti, do tega, da boste vpleteni tudi v dogajanje vaše soseske, nepričakovano obiskovanje sorodnikov in prijateljev.
--- End quote ---
Je bil zelo "bizi" mesec ja :)
--- Quote ---Čeprav na zunaj dejavni, pa bo vaše čustveno in notranje življenje v znamenju resnih pogovorov samih s seboj.
--- End quote ---
Imela kar nekaj resnih debat :)
--- Quote ---Ob koncu meseca pazite na svoje zdravje, svojo pozornost pa namenite na gibanje v prometu.
--- End quote ---
Definitivno utrujena in zmatrana, bolj bi morala pazit nase. V prometu pa sem uspela počit gumo na kolesu in čofnila z rolerji :-\
--- End quote ---
Hvala Tejka :-*
Ti se pa kar držiš "navodil" ::) ;D ;)
Tejka:
Za kakšno stvar se pravzaprav trudim, da se ne bi, pa ne gre ;). Bo treba še asc. brat začet ;D
Tea:
--- Quote from: Tejka on September 02, 2009, 12:32:43 PM ---Za kakšno stvar se pravzaprav trudim, da se ne bi, pa ne gre ;). Bo treba še asc. brat začet ;D
--- End quote ---
Mhm, tudi As
Sicer pa to samo pomeni, da deluješ zelo spontano :D
Kako bi že temu rekli: "Naj te nosi voda ..."
bilka:
Zabavalo vas bo, če boste preurejali stanovanje, vendar pa ne bodite preveč impulzivni. Res da ste rojeni v znamenju Ovna, pa vendarle kdaj pa kdaj upoštevajte tudi nasvet družine.
Na ljubezenskem področju pa se za vas ne bo nehalo dolgo vroče poletje. Čaka vas veliko sreče pri novih poznanstvih, Ovni v stalnih partnerstvih pa boste na prvo mesto postavili delo, dom in družino.
Po mojem bo septmeber res kar v znamenju urejanja sobe. če se seveda brat končno odseli :) saj ne, da ga naganjam, samo seli se že od maja, pa ob prostorski stiski pač komaj čakamo vsi prostor :)))
o super napoved za ljubezen. samo vprašanje, kaj so nova poznanstva - ali so to ljudje, ki jih ne poznam še dolgo ali so to ljudje, ki jih bom spoznala... :)
za avgust pa lahko rečem samo to: če bi bila pozorna na gibanje v prometu SREDI avgusta, ne bi padla z rolerji, ne bi bil zob zlomljen, ne bi roka bolela... ;D
Tea:
Haha, a s Tejko to skup rolata
Ravno včeri sem gledala po cesti, tudi v Gorici je polno rolerjev al kako bi jim rekla. Še mene je zamikalo. :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version