Zdajle pišem letni horoskop za leto 2010 in sem šla prebrat kaj sem si napisala za leto 2009 in sem kar presenečeno obstala, ker se je res dogajalo ......
Začetni del leta bo v znamenju vaše družine, ki bo zahtevala več vaše pozornosti. Vpleteni boste v zadeve, ki bodo povezane z vašimi starši, pa tudi z otroci. Ali bo šlo za spremembo bivališča je odvisno od teka dogodkov v preteklem letu, lahko pa bi šlo na nek način za potrebno popravilo, obnovo vašega doma. Vaš občutek domačnosti, varnosti in stabilnosti bo pomemben, pa tudi vprašanje, kje se počutite doma. Vsekakor bo začetni del leta v znamenju zaključka dolgoletnih situacij in potrebnih sprememb, ki bodo na vas blagodejno vplivale. Prehod Jupitra bo v podporo, s tem pa tudi prirastek v vašem domu. Ali v prihodu novega družinskega člana, novega doma ali novega optimističnega razpoloženja, ki bo zaznamoval to področje vašega življenja.
Na ljubezenskem področju se boste zabavali že od aprila naprej in pestrost dogodkov se bo nadaljevala čez vse poletje. Torej vas čaka dolgo, vroče in strastno poletje, ki bo zanimivo, slikovito, vendar pa nekoliko negotovo, če se boste v tem času podajali v ljubezenske zveze. Zelo boste ustvarjalni in izvirni, vendar pa tudi nestalni in na noben način ne boste želeli postati vezani, čeprav vas bodo avanture zamikale. Bolj brezciljno boste uživali v ljubezenskih radostih, se vračali nekoliko nazaj in stopili spet korak naprej. V stalnih ljubezenskih zvezah pa bodo zvezde poskrbele za nekaj osvežitve in novih začimb.
Jesensko obdobje bo za vas precej optimističen čas. Polni energije boste naravnani na to, da bi svojo življenjsko filozofijo lahko delili z drugimi, še pred tem pa boste sami prišli do zaključka, da so vaše težavice zanemarljive nasproti težavam, s katerimi se srečujejo drugi ljudje. Vaše izkušnje jih lahko marsikaj naučijo. Vprašali se boste, ali je čas, da začnete o tem svetovati, poučevati ali pa zadevo predstavite v obliki objave v članku ali knjigi.