Dogodki. Splošno in trenutno vroče. > Prireditve v Sloveniji
Novosti na www.Astro-Star.net III
Tea:
Tudi za tehtnice je ;)
Sandra_:
--- Quote from: skorpijonka on December 09, 2009, 11:06:59 AM ---Horoskop za škorpijone trga gate, tolk je hud!!!! ;D ;D ;D :o
--- End quote ---
Se strinjam :D Samo delo bo potrebno zamenjati za kaj drugega ;D ;D
Jane:
Tea tale tvoj horoskop za leto 2010 mi je neizmerno všeč, sem ga že trikrat prebrala pa vsakič je boljši ;D ;D
Leto 2010 vam je zelo naklonjeno, če ste ravno v življenjskem ritmu, ko menjate svojo poklicno usmeritev. Zaupajte vase in na morebitne ovire, ki se bodo kazale predvsem iz družinskih obveznosti, glejte kot na izziv in ne kot prepreko. Vaš položaj je izredno ugoden tudi za začetek samostojne dejavnosti ali pa za napredovanje.
Gaia:
--- Quote from: jane on December 29, 2009, 02:55:35 PM ---Tea tale tvoj horoskop za leto 2010 mi je neizmerno všeč, sem ga že trikrat prebrala pa vsakič je boljši ;D ;D
Leto 2010 vam je zelo naklonjeno, če ste ravno v življenjskem ritmu, ko menjate svojo poklicno usmeritev. Zaupajte vase in na morebitne ovire, ki se bodo kazale predvsem iz družinskih obveznosti, glejte kot na izziv in ne kot prepreko. Vaš položaj je izredno ugoden tudi za začetek samostojne dejavnosti ali pa za napredovanje.
--- End quote ---
Jane, kje si ga pa našla? ???
skorpijonka:
Gaja, facebook!! Abrakadabra. :P :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version