Dogodki. Splošno in trenutno vroče. > Prireditve v Sloveniji
Novosti na www.Astro-Star.net III
Tea:
--- Quote from: Gaja on February 02, 2010, 05:26:26 PM ---
--- Quote from: Tea on February 02, 2010, 07:33:12 AM ---Vabljeni danes na delavnico
2.2.2010 torek
»ASTRO OBRAZ in ŽIVLJENJSKI SMISEL«
- vaša astrološka karta govori o vašem življenjskem poslanstvu
- omejujoča prepričanja
- kako do smisla in uresničitve življenjskega namena
- kako »premagati« usodo /karmo/
Delavnica bo izkustvene narave. Za udeležbo ni potrebno predhodno znanje astrologije, le podatki o dnevu, uri in kraju vašega rojstva.
Od 17. – 21. ure
Investicija 40 €
--- End quote ---
Tole delavnico bi pa jaz imela v Celju. A se bova lahko kako dogovorili, da prideš? So ti všeč četrtki? 25. 3.?
:-* :-* :-*
--- End quote ---
Zmenjeno ;D
Tea:
Punce hvala vsem :-*
apemaya:
--- Quote from: Tea on February 03, 2010, 06:52:55 AM ---
--- Quote from: Gaja on February 02, 2010, 05:31:34 PM ---Tea, imam občutek, ali si v horoskopu postala bolj redkobesedna. ;)
--- End quote ---
Horoskop pišem za revijo Lepota in zdravje in so pač zahtevali tak koncept. Meni bi sicer bilo bolj všeč nekaj daljšega, vendar je tako kot je.
Vedno znova mislim, da bom za spletno stran napisala drugačnega, pa zaenkrat ne gre
--- End quote ---
jaz tudi navijam za malo obseznejsi horoskop ;D No, ko bos imela cas in voljo imas tukaj kar nekaj zagrizenih obozevalk horoskopa izpod tvojega peresa :-*
*sandra*:
Horoskop pišem za revijo Lepota in zdravje in so pač zahtevali tak koncept. Meni bi sicer bilo bolj všeč nekaj daljšega, vendar je tako kot je.
Vedno znova mislim, da bom za spletno stran napisala drugačnega, pa zaenkrat ne gre
--- End quote ---
A zato sem jaz enkrat prej brala 2x isti horoskop.Pa mi ni bilo jasno kako.Malo čudno se mi je zdelo, da bi prepisovala :o :o
Pa je rešen še en odgovor.So mi pa tvoje napovedi izredno všeč :D :D :D
Tea:
--- Quote from: *sandra* on February 05, 2010, 08:26:53 PM ---
--- End quote ---
A zato sem jaz enkrat prej brala 2x isti horoskop.Pa mi ni bilo jasno kako.Malo čudno se mi je zdelo, da bi prepisovala :o :o
Pa je rešen še en odgovor.So mi pa tvoje napovedi izredno všeč :D :D :D
--- End quote ---
Hvala Sandra :D
Ja, prepisujem pa res ne. Opazim pa večkrat da prepišejo kaj od mene ::)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version