Dogodki. Splošno in trenutno vroče. > Prireditve v Sloveniji

Novosti na www.Astro-Star.net III

<< < (14/64) > >>

Tita:
Jaz lahko že malce za rake pokomentiram za avgust - počitnice bodo vsekakor dobrodošle (sicer sem že skoraj en mesec na dopustu, ki pa ni dopustniški - operacija, sedaj še učenje), sredi avgusta grem pa v London in ravno zato malce razmišljam o tem, ali bi si dala delati kreditno kartico, da mi ne bi bilo treba preveč gotovine s sabo imeti......in seveda razmišljam tudi, koliko zapravljanja si lahko privoščim (poleti je v šolstvu malce nižja plača, kar se seveda še posebej pozna pri polovični plači). Če pogledam še za ascendenta (dvojček), se par stvari ujema - nakupovanje, druženje s prijatelji (v Londonu se dobim z dvema kolegoma), aktivne počitnice (ogled Londona in še dveh mest). Ljubezenskih romanc se pa ne branim. :D

Gaia:
Pikica, pozdravi mi London, ko boš tam.

:-* Gaja

Tea:

--- Quote from: pikica on July 31, 2009, 03:57:22 PM ---Jaz lahko že malce za rake pokomentiram za avgust - počitnice bodo vsekakor dobrodošle (sicer sem že skoraj en mesec na dopustu, ki pa ni dopustniški - operacija, sedaj še učenje), sredi avgusta grem pa v London in ravno zato malce razmišljam o tem, ali bi si dala delati kreditno kartico, da mi ne bi bilo treba preveč gotovine s sabo imeti......in seveda razmišljam tudi, koliko zapravljanja si lahko privoščim (poleti je v šolstvu malce nižja plača, kar se seveda še posebej pozna pri polovični plači). Če pogledam še za ascendenta (dvojček), se par stvari ujema - nakupovanje, druženje s prijatelji (v Londonu se dobim z dvema kolegoma), aktivne počitnice (ogled Londona in še dveh mest). Ljubezenskih romanc se pa ne branim. :D

--- End quote ---

super ;D

Azra:
Ta mesec bom stela denar in flirtala.  :) Kdo zeli lepse  ang:

Tea:
 V VELIKO ČAST IN VESELJE MI JE, DA JE MAG. GORDANA PEČNIK SPREJELA MOJE POVABILO IN PRIHAJA MED NAS Z  ZNANJI O ANGELIH. IZOBRAŽEVALA SE JE PRI DR. DOREEN VIRTUE, VABIM VAS DA SI OGLEDATE KAR NJENO SPLETNO STRAN   www.angelina60.webs.com

1. Angelski krog – ANGELSKE OSNOVE:
    • Angeli - mit ali resničnost
    • Kdo je kdo v angelskem svetu?
    • Angelska znamenja
    • Povezovanje z angeli varuhi

Na tej delavnici boste izvedeli kdo sploh so angeli, se seznanili z angelsko razporeditvijo, se spoznali s 15 nadangeli in njihovimi področji delovanja, izvedeli, kateri nadangel vlada dnevu, na katerega ste se rodili, se bolj podrobno seznanili z vrstami angelskih sporočil ter se v meditaciji povezali z vašimi angeli varuhi.

Družili se bomo 7.9.2009 v prostorih Kluba Abrakadabra, Prvomajska 37, Nova gorica od

17.00 do 20.30 ure

Cena 30,50 €.

obvezne prijave najkasneje do 3.9.2009

tea.ljubo.pelicon@gmail.com ali

angelina@amis.net

TOPLO VABLJENI

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version