Author Topic: Tarot II. del  (Read 73665 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline wild cat

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: Tarot II. del
« Reply #15 on: April 18, 2007, 08:16:51 AM »
Tar Mar,
hvala za odgovor. Res je, bila sem hudo razočarana v preteklosti.
wild cat :-\

Offline wild cat

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #16 on: April 18, 2007, 06:04:12 PM »
Zdravo Tar-Mar,
dobila sem tvoj odgovor preden so se pojavili tehnični problemi na spletni strani.
Še enkrat hvala.

wild c :)at

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #17 on: April 22, 2007, 12:45:54 PM »
Tar_Mar,

kako naj si razlagam novico ( nad katero sem bila neprijetno presenečena ), katero sem prejela včeraj? Ali je resnična? ::)

Lepo te pozdravljam in se ti zahvaljujem za odgovor, Taja :D

Tar_Mar,
v zvezi z zgoraj zastavljenim vprašanje, sem povlekla naslednje karte in te lepo prosim za razlago :

Čarovnik I.
Sedem mečev
Kralj palic

Hvala Tar_Mar,

Taja :)

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #18 on: April 22, 2007, 01:13:37 PM »
Tar_Mar,

hvala ti - kot si napisal...kaj naj ti rečem, popoln zadetek v polno, kar se tiče opisa, mojih občutkov. Ali pa se da razbrati, ali je informacija resnična?
Če je potrebna še dodatna karta za ta odgovor sem povlekla še eno karto in sicer Tri čaše...

Lepo pozdravljen in še enkrat hvala, Taja :D
« Last Edit: April 22, 2007, 01:19:00 PM by taja6 »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #19 on: April 23, 2007, 09:09:29 AM »
Mesec je nekako pri kraju, pa bi te prosila Tar Mar, če malo pokukava za naslednje dni ...

Kraljica diskov
6 diskov
Fant palic

Hvala za prijaznost
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #20 on: April 23, 2007, 10:01:31 AM »
Najlepša hvala TarMar, torej se stvari le premikajo v željeni smeri.  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #21 on: April 23, 2007, 01:15:55 PM »
Hvala Tar_Mar,

bom poskrbela, da ne bo smeha na moj račun..in se ne ukvarjala s preteklostjo in s to novico. ;) :D

Taja :D

Offline oona

• Novinec
  • *
« Reply #22 on: April 23, 2007, 10:31:33 PM »
Živjo!

Bom vesela, če boš še meni pogledal, kako mi bo šlo?! Prejšnje vprašanje je ob hekanju foruma ušlo. Verjetno mi ni bilo namenjeno.

Fant mecev
X / KOLO SRECE
As cas

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #23 on: April 25, 2007, 11:50:14 PM »
Spet jaz in spet dilema...  ::)
Da ima moj "mulo" težave v šoli sem že povedala. Danes mi je bilo predlagano, da bi ponavljal razred. Sicer šokirana skušam na zadevo gledati iz nevtralnega zornega kota in narediti tako kot bi bilo zanj najboljše. Tu se pa zatakne. Ne vem kaj bi bilo boljše... Naj ga priganjam k učenju, da popravi ocene, se izboljša in mu dam potuho, da "zleze" čez, ali naj dopustim da ponavlja razred in ima iz tega lekcijo o resnosti šole? Glede na to, da se s sošolci ne razume, mislim da vidi v ponavljanju celo neko rešitev. Trenutno na zadevo gledam bolj iz čustvene strani in če sem odkrita se počutim krivo. Premalo sem mu "težila" in delala z njim. To pa je napaka, ki je v prihodnje ne bom ponovila.
Sicer vem, da je končna odločitev moja, me pa zanima kaj karte pravijo o zadevi.
No pa še ena bolj za hec kot zares, ko sem že pri pisanju... Božičku sem predlani (za štos) napisala 3 želje. In vsi smo bili presenečeni, ko sta se dve uresničili (ni šlo za darila, ki se jih najde pod smrekico). Kako pa kaj kaže tretja? Bo kdaj ali ne. No ja to je res bolj za šalo kot zares, pa vseeno ;)
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #24 on: April 26, 2007, 09:57:24 AM »
Najlepša ti hvala Tar_Mar!
He, he se pa res splača pisati Božičku  ;). No saj lahko povem... Prva želja je bila moja dolgoletna (20 let želja) po psu določene pasme. Januarja je prišlo do nekega čudnega naključja in želja se je uresničila. Druga želja ni bila zame, je bila za nekoga, ki je v groznem spletu okoliščin ostal brez otroka. Zaželela sem, da bi otroka dobila nazaj in neverjetno, po več letih iskanj rešitve in letanj po uradih se je našel odvetnik, ki je zadevo rešil v mesecu dni.
Za tretjo pa... no ja nikoli si nisem upala zares pomisliti, da bo kdaj. Povem kaj je bila, ko se uresniči  ;)
Za mojega "mulota" pa hvala za opozorilo. Res moram začeti na vse gledati s "trezno" glavo, pokomandirati sebe (v prvi vrsti) in začeti drugače delati. Za šolnike pa vem, da bodo težave. Sploh na tej šoli vem kako je, ko so prepričani v svoje...
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #25 on: April 27, 2007, 10:20:22 PM »
Tar_Mar,

mi poveš prosim, kakšen bo mesec maj zame, v znamenju česa ::) :D?
Kraljica mečev
Mesec
As čaš

Hvala lepa in tebi in vse ostalim pošiljam sončka 8) :D

Taja

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #26 on: April 28, 2007, 10:20:54 AM »

halo, halo....
kar nekaj časa me ni blo, vem, ampak zdja se spet pridružujem...
malo me "meče" zaradi enega rjavolasca, no že kar nekaj časa me k njemu vleče, zdaj zadnje čase ap še bolj...pa sprašujem, če bo kaj konkretnega iz tega, pa če je je kakšna ovira, za katero jaz ne vem...hvala

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #27 on: April 28, 2007, 10:38:30 AM »

no, se mi zdi, da sem pričakovala tak odgovor...naslednjič, ko se vidiva, se bo konkretno na njega vrgla:) :o, pol pa bom vidla, če bo mu v glavi kaj "potegnilo" oz. , če bo skapiral, drugače pa se bom  odstranila za vselej...zakaj pa mi on pravi, da naj vztrajam...pa jaz bom osivela zraven :-[ :-X

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #28 on: April 28, 2007, 11:21:30 AM »
Hvala Tar_Mar :D bom poročala, kako se bodo zadeve odvijale. Glede na zmotno sliko, katero sem si lahko ustvarila....bi rekl da je to čisto verjetno ( preteklost ) , ker trenutno nisem v nobenem odnosu ( torej me nihče ne vara ali mi laže ) bi iz tvojega odgovora lahko sklepala, da " ljubezen," , ki se kaže v maju ne bo ravno iskrena oz. pozitivna zame, ali kako? Če te nekdo skuša pridobiti na svojo stran z varajem, lažmi ::) Sem prav razumela?

Tar_Mar, vsekakor bom poročala in hvala še enkrat, Taja :D

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #29 on: April 28, 2007, 12:03:46 PM »

Tako, ja, kar daj se pa vprašaj ga kaj in povej mu tudi kaj!

Tar_Mar
[/quote]

bom ja, hvala za odgovor, ampak, šit, se mi zdi, da bom spet kratko potegnila, saj zgubit nimam kaj več jebi ga :-\ :-*
čao