Spet jaz in spet dilema...
Da ima moj "mulo" težave v šoli sem že povedala. Danes mi je bilo predlagano, da bi ponavljal razred. Sicer šokirana skušam na zadevo gledati iz nevtralnega zornega kota in narediti tako kot bi bilo zanj najboljše. Tu se pa zatakne. Ne vem kaj bi bilo boljše... Naj ga priganjam k učenju, da popravi ocene, se izboljša in mu dam potuho, da "zleze" čez, ali naj dopustim da ponavlja razred in ima iz tega lekcijo o resnosti šole? Glede na to, da se s sošolci ne razume, mislim da vidi v ponavljanju celo neko rešitev. Trenutno na zadevo gledam bolj iz čustvene strani in če sem odkrita se počutim krivo. Premalo sem mu "težila" in delala z njim. To pa je napaka, ki je v prihodnje ne bom ponovila.
Sicer vem, da je končna odločitev moja, me pa zanima kaj karte pravijo o zadevi.
No pa še ena bolj za hec kot zares, ko sem že pri pisanju... Božičku sem predlani (za štos) napisala 3 želje. In vsi smo bili presenečeni, ko sta se dve uresničili (ni šlo za darila, ki se jih najde pod smrekico). Kako pa kaj kaže tretja? Bo kdaj ali ne. No ja to je res bolj za šalo kot zares, pa vseeno

lp
T.