Zivijo Tar_Mar!
Se spomnis ko sem te sprasevala ali bom sla na neko sluzbeno pot? Tukaj sem kopirala iz prejsnje Tarot teme:
Zdravo, zdravo
Torej karte kažejo takole:
Službena pot je neminovna. Torej boš šla 100%. Glede na to da boš imela kar precej pomembno nalogo, ki ti je zaupana boš to dobro speljala. Delala boš zelo uspešno in nadpovrečno v tem terminu.
OPOZORILO: Zgodile se ti bodo nekašne nevšečnosti, oziroma nerodnosti, ki pa ne bodo omembe vredni za druge ti se pa boš po nepotrebnem sekirala. V tem stilu: merkaj na svoje stvari, da ne boš kaj preplača, polila kozarec na večerji, imela packo na krilu in podobno.
Ko boš prišla iz potovanja se boš samo nasmejala.
K tipu kateremu greš je takole: Na hitro sat prišla skupaj, vse sta na hitro dogovorila. Je tip, ki ima veliko dela, in dela "javno" pomembna dela. je cenjen in znan. Uradnil, če že ni pravnih ali ekonomskih ali družebenih vodah.
Glede tebe nima jasnih cilev. nekako tako. Kar bo pa bo bomo videli.
Glede na to, da te čaka ka r precej neznank ne boš tem poslom nič pridobila niti izgupala.
Ko prideš se javi
Torej srečno pot in novim avanturam na proti.
TAr_MArVceraj sem sla na eno pot. Ce sem delala uspesno ali ne- ne vem. Vem pa, da sem morda pomagala nekomu, da se ni ujel v past, ki so mu jo nastavljali. In na trenutke, me je bilo kar malo strah pomembnosti moje naloge.
Nevsecnosti- obakrat smo skoraj zamudili let, po prihodu na cilj cakali 2 uri na letaliscu, za nazaj pa odleteli z zamudo, potem je bila nevihta in smo se malo krozili nad morjem.

Najprej v tej moji poti ni bilo nic smesnega, potem pa ko sem doma pripovedovala svojo dogodivscino, pa sem se fajn nasmejala.
Tip h kateremu smo sli ni bil nic posebnega oz. pomembnega, bolj pa je bil pomemben clovek s katerim sem sla.
Torej, tar_ mar- nedvomno si vse zadel.
hvala 100x!!!
LP apemaya