Molče sem prebral to pisanje in samo dodal bom. Vsaka, sleherna stvar, predmet vsebuje "vdihnjeno" vibracijo "stvarnika". Česar se dotakneš si prenesla ali dodala svojo vibracijo, vse kar dobiš ima že vibracijo. Vsaka knjiga, slika, kamen, če hočeš....
Zdaj pa razmišljaj.
Ja, vem. Zveni super...
Mislim pa, da gre mogoče tu "spodaj" za nekaj, kar rečemo: vibracija. Višje pa je to vse ENO. Vsi smo povezani med seboj in dovolj je že, da na nekoga pomisliš, pa si mu že prenesel del svoje "vibracije" in prevzel del njegove - kaj šele, če bereš njegove knjige, gledaš njegove slike ali pa držiš v rokah njegove karte...
In vem, da v
življenje pritegneš točno tisto, kar moraš izkusiti. Ne tisto, kar ti je všeč in kar si želiš, ampak tisto, kar te "kao" nezavedno kliče. In naj pomenijo te karte še tako "temno" stvar - poklicale so me in jaz bom vzela to izkušnjo. Če bo bolelo, bo pač bolelo...

Čez eno leto, in osem mesecev se bereva.

Tar_Mar
Ok, kljub temu, da sem zelo ... kako bi se reklo... "komunikativna"?..

.. bem, no.. pri nas rečemo "žbatola", bom čisto pridna in se glede tarot kart tu gor NE bom oglasila "eno leto in osem mesecev" - v tem času se bom posvetila proučevanju in jih kombinirala z astrološkimi kartami.
Tar_Mar, hvala za nasvet - ko te berem v drugih postih, vidim, da si globoko "noter" - se bereva novembra drugo leto..

Lep dan vsem,
Amedea