O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Ciganske karte II. del

(1/62) > >>

Tea:
Tukaj bomo nadaljevali z učenjem ciganskih kart

Predhodni del je na tem mestu     http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,68.msg13194.html#msg13194 

Zer0:
Like GET a LIFE ne pa da verjamete kartonom porisanega papirja....Ne vem zakaj niso vedeževalci bogati če se da prihodnost res videt s tem ???

Mojzes:
Bogati so s svojim potenciaom,ki ga imajo  ;)

--- Quote from: Tea on April 03, 2007, 11:14:13 PM --- Malo oddiha si si vzela, preden greš v novo smer, no ja ali pa o njem razmišljaš
--- End quote ---
hvala, lahko,da ja, je vec potez, smeri in upanja, hvala  8)

Andres:

--- Quote from: Zer0 on April 03, 2007, 11:43:36 PM ---Like GET a LIFE ne pa da verjamete kartonom porisanega papirja....Ne vem zakaj niso vedeževalci bogati če se da prihodnost res videt s tem ???

--- End quote ---

Zer0.  Napisal si dva posta, oba pa sta si v svoji zasnovi različna, a vendarle  sta v isti temi. Prvi post je citiran spodaj, drugi zgoraj.  Ne vem kaj naj si mislim, saj istočasno si raportiral o tej temi, nihče pa te ni žalil. Morda pa je le šlo za nezgodo ali kaj podobnega. 
Iskreno upam, da nas lahko tudi ti o čem poučnem dvigneš, kot obenem upam, da se motim o tisti  skrajni možnosti spletnega ukvarjanja.

Andres

--- Quote from: Zer0 on April 02, 2007, 12:06:26 AM ---Lep Pozdrav!
Sem nov na tem forumu....Ciganske karte imam že kr neki časa ampak sem si vedno drugač razlagal kaj pomenijo kot naprimer poiskal pomen karte in s pomočjo nje probal ugotoviti kaj me čaka...Amapk ko sem tukaj prebiral interpretacije pa sme ugovil,da te karte povedo dosti več...

In sicer me zanima ali mi kdo lahko interptira odgovore mojih kart ?

Ali bova z ljubljeno osebo še kdaj par?
karta: udova   (to verjeten ne pomen nč dobrga)

Ali bom v bližnji prihodnosti srečen v ljubezni ?
Karte:smrt,otrok,stalnost

Glede na karte očitno res nisem oseba za resne zveze  :)
Tea prosil bi te, če vržeš ti karte za me in ljubljeno osebo ker se mi zdi,da to vpašanje sem sam sebe že prevečkrat vprašal in se karte spreminjajo  :'(, Hya kaj čem če sem pa nor nanjo...
Hvala za odgovor...

--- End quote ---

Tea:

--- Quote from: Zer0 on April 03, 2007, 11:43:36 PM ---Like GET a LIFE ne pa da verjamete kartonom porisanega papirja....Ne vem zakaj niso vedeževalci bogati če se da prihodnost res videt s tem ???

--- End quote ---

Zer0

Na PM si me vprašal, če tvoja vprašanja niso zaslužila odgovorov. No, odgovoril si si tukaj kar sam.
In seveda še nekaj. Če bi se potrudil prebrati topic o ciganskih kartah, potem bi videl, da je to učbenik, učenje in sodelovanje, ne pa odgovarjanje na vprašanja.

Na vprašanja odgovorjam na moji komercialni liniji ali na osebnem telefonu po predhodnem plačilu, kar je vse lepo napisano na moji spletni strani.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version