O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Ciganske karte II. del

<< < (26/62) > >>

zaspana:
Tea, problema odgovornosti? Si lahko prosim malce bolj specificna?

Tea:
Lahko, če bo vprašanje bolj specifično.  ;)

Najbrž sta prišla do tiste faze, ko je treba stvari doreči in odnos postaviti na neko mesto.

zaspana:
ja Tea dejansko je tako. Prišla sva do neke točke in to sedaj ne bo šlo več tako naprej. Stvar pa je še veliko bolj problematična v tem, ker imava oba zelo malo časa, da bi najin odnos postavila nazaj na prave temelje. Imam občutek kot da se on nekako izogiba odločiti, nadaljevati ali končati in si ne vzame časa?!?! Ne vem.... V  moji glavi vlada popolni kaos! Ne samo na ljubezenskem področju, imam namreč krizo tudi na ostalih področjih....  ::)

Tea:
Pusti času čas zaspana. Ni vse tako črno kot si misliš. Pa poskušaj gledati in razmišljati na drug način.

S tole najino debato sem te hotela samo spomniti na tvoje prvo vprašanje, ko si že določila zadevo. Poskušaj svoje misli preusmeriti na pozitivno in namesto kdaj bo konec.... se vprašaj:

KAJ NAJ NAREDIM, KAKO NAJ RAVNAM, da bo drugače, oz. KAJ JAZ LAHKO STORIM, DA SE ZADEVE PREMAKNEJO

Ta vprašanja pa si lahko zastaviš samo s čistim srcem. Če čutiš, da ti pač ta veza ustreza, potem boš dala času čas, kajti karte niti ne kažejo slabo.

Srečno  ;D

zaspana:
Hvala Tea. Drzim pesti za naju :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version