Tudi jaz sem imela prijatelja, tako mlad je še bil, niti 34 let ni imel, ko je zbolel za rakom. Poskušal je vse alternativne načine, za katere je slišal. Poskušal z dietami, čaji, homeopatskimi pripravki, hodil na kaj vem kakšne skupne in individualne seanse in terapije, predavanja... trudil se je drugače razmišljati 3 leta, na koncu, ko vse, kar je poskusil ni delovalo, se je končno zaupal uradni medicini, pa je bilo prepozno, . Rak se je po telesu tako razširil, da ni bilo več kaj narediti. Umrl je v hudih bolečinah, še niti 37 let ni imel.
Kaj pa naš znani, pokojni, bivši predsednik, ki je na koncu izjavil, da za raka ni druge rešitve, kot uradna medicina. In tudi za njega ni mogoče trditi, da ni poskušal drugače, to vsi vemo kajne?
Jaz sama sem imela določene težave z zdravjem (ne rak). 2 leti sem poskušala razne alternativne stvari, vključno z drugačnim, pozitivnim razmišljanjem, drugačno prehrano,...in veste kaj, na koncu, po 2 letih sem le morala pod nož in se pozdravila v 1 mesecu.