Dogodki. Splošno in trenutno vroče. > Prireditve v Sloveniji

Novosti na www.Astro-Star.net

(1/77) > >>

Tea:
Kot ste najbrž že videli, se spletna stran prenavlja. Malo mi jo je zagodel mrk in zadeva je padla v neugoden termin, zato nekoliko čaka  :D

Sicer obljubim, da bo horoskop za oktober napisan do roka. Torej ga pričakujte 1. oktobra, če prišepnem imam napisanega že polovico.  :P

Rada bi vas povabila, da si ogledate vtise iz zadnje delavnice pri nas na Šentjanah. Tudi galerija slik je zanimiva.
Naslednja delavnica bo 21. in 22. oktobra, če se tudi vi želite imeti lepo, predvsem pa narediti kaj koristnega zase, vabljeni.

V dopisnem tečaju sta v tem mesecu dve novi nadebudni astrologinji. Upam, da se bosta pridružili tudi v debatah na forumu.

V pripravi je vedeževalski tečaj s ciganskimi kartami. Tečaj bo dvodnevni. Informacije bodo kmalu objavljene na spletni strani.

Tea:
Kot sem obljubila: horoskop je na spletni strani že za mesec oktober. Vabim vas k branju.

Regina:
Za dva znaka lahko potrdim: zadetek v polno. :D
Pa še eno vprašanje, cofka. Do kdaj ima vpliv retrogradni Merkur?

Tea:
Hvala Regina. Retro Merkur pa ima vpliv do 18. novembra.
To se pravi, imava midve v solarcu za naslednje leto celoletni vpliv. Malo boljše že, a ne, kot je bilo leto z retro Marsom.  ;D ;)

Selena:
Torej, Tea, lep pozdrav tudi tebi.
Najprej hvala, ker si tako pridna in se poleg vsega dela trudiš tudi za nas. Sem opazila pri sebi nekaj zanimivega: kadar opazim horoskope v časopisih, jih niti slučajno ne preberem, tistega, ki ga ti napišeš, pa vedno. Tako da... Hvala.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version