Dogodki. Splošno in trenutno vroče. > Prireditve v Sloveniji

Novosti na www.Astro-Star.net

<< < (48/77) > >>

nensi:
Privlačno-nevaren januar, Taja a si se že kaj zamislila, jaz sem se že.

apemaya:
Moj horoskop ne omenja nic novega- januarja bom odmaknjena in zamisljena- to sem ze sedaj :D Tako da se pripravite na moja vprasanja, ker bom verjetno zamorjena iskala odgovore :D ;D

Cez leto pa bom samo se o denarju razmisljala- kot ze par let :D, upam pa, da bo letos kaj konkretnega na sporedu ;D

Tea imam eno vprasanje :D hihihi - a ko pises tele horoskope, a si pod temi znamenji potem predstavljas kaksno osebo? Npr. ko napises npr. horoskop za Device- a si potem predstavljas npr. nase devicke Tajo, nensi? :D

nensi:
Kar se meni včasih dogaja  :o..., upam da ne  ???, da ne bo kdo kar znamenje zamenjal  ;D...

taja6:

--- Quote from: nensi on December 31, 2007, 09:13:48 AM ---Privlačno-nevaren januar, Taja a si se že kaj zamislila, jaz sem se že.

--- End quote ---

ja res, Nensi- me prav zanima, kako bo...ker me je že december naravnost šokiral....pa bolj v negativnem smislu...torej lahko pričakujem le boljše  ;)  ;D

nensi:

--- Quote from: taja6 on December 31, 2007, 10:04:02 AM ---
--- Quote from: nensi on December 31, 2007, 09:13:48 AM ---Privlačno-nevaren januar, Taja a si se že kaj zamislila, jaz sem se že.

--- End quote ---

ja res, Nensi- me prav zanima, kako bo...ker me je že december naravnost šokiral....pa bolj v negativnem smislu...torej lahko pričakujem le boljše  ;)  ;D

--- End quote ---

Bova že tako spesnili da bo v redu, sem te prej videla v "ordinaciji" pri angelčkih, pogledam ko bo malo miru, pa ti tja napišem.  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version