Dogodki. Splošno in trenutno vroče. > Prireditve v Sloveniji

Novosti na www.Astro-Star.net

<< < (50/77) > >>

taja6:

--- Quote from: apemaya on December 31, 2007, 10:50:18 AM ---
--- Quote from: taja6 on December 31, 2007, 10:28:15 AM ---
--- Quote from: apemaya on December 31, 2007, 10:23:38 AM ---eni s(m)o povrsni, drugi natancni- eni brez drugih ne moremo zivet :D ;)

--- End quote ---

prav imaš, mi device zemljico malo počistimo za druge in opozarjamo na posamezna drevesa ( na gozd nas vi drugi opozorite občasno ), vi rakci pa nas pridno pocartate, naredite vzdušje toplega in domačega domeka....vsak s svojim poslanstvom, a ne?  :) ;)

--- End quote ---

Tocno tako!Ceprav jaz nisem tisti ta pocukran rakec (objemanje, poljubcki- so zame bljak- no razen moj fant je moja vecna zrtev), sem bolj stil: pridi k meni, pa bova kaksno rekla. Pocuti se kot doma ;D

--- End quote ---

no vidiš - to sem mislila, občutek domačnosti, gostoljubnosti....vsega ostalega pa je deležen tvoj fant ;D

Tejka:

--- Quote from: bik7 on December 29, 2007, 07:40:53 PM ---Tejka ki boš pa s tolikimi eurčki.

--- End quote ---

Bikec brez skrbi bo šel v dobre namene. Sploh če pomislim, da bo spet kmalu sezona dudarjev, jaz imam pa še iz prejšnje 2 črnuhca za oddat... :-\

Tea:

--- Quote from: apemaya on December 31, 2007, 09:48:12 AM ---
Tea imam eno vprasanje :D hihihi - a ko pises tele horoskope, a si pod temi znamenji potem predstavljas kaksno osebo? Npr. ko napises npr. horoskop za Device- a si potem predstavljas npr. nase devicke Tajo, nensi? :D

--- End quote ---

Nikoli ne mislim na nikogar, niti ne zase, ko pišem npr. za škorpijone. Enostavno napišem, potem pa preberem kaj in kako mi kaže  ;D ;D

Tea:

--- Quote from: apemaya on December 31, 2007, 10:13:49 AM ---
--- Quote from: nensi on December 31, 2007, 10:02:16 AM ---Kar se meni včasih dogaja  :o..., upam da ne  ???, da ne bo kdo kar znamenje zamenjal  ;D...

--- End quote ---

Taja je devicke tako zelo zanalizirala, vedno jih omenja kot natancne... da si pod device sedaj skoraj vedno predstavljam Tajo (prej sem si svojo sestro) ???.

Ko govorimo o spolnosti in eroticnosti in zmenkarijah- uganite koga si predstavljam? :D

A...kot angelcek...= nensi, zadnje case tudi Taja
S...kot sanje= Regina
J...kot Jota= Andres
N...kot nogice= Bik7
A...kot dovrsi aspekt, t...kot tranzit...= Tea

pa tudi druge asociram na razne besede in misli, samo ne bom smetila Teine teme :D

--- End quote ---

No, hvala lepa  ;D

Lepo te pozdravlja tranzit  ;)

bik7:
Uf že vidm, da bom mogu zopet stopt pred fotografa.
Me pa veseli da taku vidš.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version