Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta

Natalne karte članov tretji---del

<< < (3/67) > >>

Mačica:
Ste se zadnjič pogovarjale o vožnjah. Kdaj bom jaz ''zvozila''?  Ko bom bla vlka? Saj sploh ne vem, če me mika. EMŠO pa tudi dela svoje.  :P

neely18:

--- Quote from: Mačica on May 26, 2009, 03:51:48 PM ---Ste se zadnjič pogovarjale o vožnjah. Kdaj bom jaz ''zvozila''?  Ko bom bla vlka? Saj sploh ne vem, če me mika. EMŠO pa tudi dela svoje.  :P

--- End quote ---

:D Ma kak EMŠO ... Se nisi zmotila in govoriš o drugi osebi, saj si ja taka lepa mladenka. Najbrž marsikdo rekel, da si "fejst baba" ali "dobra bejba".  ;D Izpit pa, ... kaj se obremenjuješ ... če ti ni ga pač v tem življenju ne boš imela.  ;) Saj se še drugače tudi pride do cilja, mar ne. In ti to zelo dobro veš.
Na ja, saj vem kaj firbc dela ...  :D

Mačica:
Hvala za komplimente, Neely! :-*  :-* :-*

Ne, EMŠO mi ne dela krize, s tem sem totalka razpucala, razen tega, da gre znanje drugače v glavo. Hihi!  ::)

Me  res firbec mantra. Ker, če bo moj junior res šel kam dalje študirat, bo avto na hofu. Mama pa brez izpita. :o

Torej, prosim, kaj pravi karta?  ;D ;D ;D

p.s. V jeseni pa grem itak na tečaj astrologije, ker me vedno bolj  vleče, sploh če  bo  v Ce.  ;)

Tea:

--- Quote from: Mačica on May 26, 2009, 06:30:11 PM ---Hvala za komplimente, Neely! :-*  :-* :-*

Ne, EMŠO mi ne dela krize, s tem sem totalka razpucala, razen tega, da gre znanje drugače v glavo. Hihi!  ::)

Me  res firbec mantra. Ker, če bo moj junior res šel kam dalje študirat, bo avto na hofu. Mama pa brez izpita. :o

Torej, prosim, kaj pravi karta?  ;D ;D ;D

p.s. V jeseni pa grem itak na tečaj astrologije, ker me vedno bolj  vleče, sploh če  bo  v Ce.  ;)

--- End quote ---

Karta pravi, da imaš v tretji hiši znamenje Dvojčkov, kar je super za voznike in vozila. Res pa je, da gre Merkur, ki vlada Dvojčkom v Ribe, kar smo že zgoraj obravnavali. Ribe se dajo crkljat....

Torej nobenega astrološkega razloga ni, da ne bi uspešno opravila izpit.

Avto pa bo nekje iz otokov, sinjemodre barve  ;)

Malo še počakaj, da se ti T Saturn spoka iz opozicije na Merkuja, potem pa veselo na delo. :D

Mačica:

--- Quote from: Tea on May 27, 2009, 10:39:13 AM ---
Karta pravi, da imaš v tretji hiši znamenje Dvojčkov, kar je super za voznike in vozila. Res pa je, da gre Merkur, ki vlada Dvojčkom v Ribe, kar smo že zgoraj obravnavali. Ribe se dajo crkljat....

Torej nobenega astrološkega razloga ni, da ne bi uspešno opravila izpit.

Avto pa bo nekje iz otokov, sinjemodre barve  ;)

Malo še počakaj, da se ti T Saturn spoka iz opozicije na Merkuja, potem pa veselo na delo. :D

--- End quote ---

Hvala, Tea! Zdaj se bom pa še samo malo prosit pustila.   ;) Potem pa na delo. ;D ;D ;D Čelade nabavite, pa življenska zavarovanja!  ;D ;D ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version