Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta
Natalne karte članov tretji---del
Tea:
--- Quote from: Azra on July 30, 2009, 03:03:09 PM ---. In ne bi imela partnerja, ki ze ima otroka. Ne vem, ce bi ga sprejela.
[/color]
--- End quote ---
In to si drzne napisat nekdo, ki mu gre vladar njegove hiše otrok v partnerjevo hišo otrok .......... kaj pa zarečeni kruhec ;) ;D ::)
Azra:
--- Quote from: Tea on July 30, 2009, 03:05:24 PM ---
--- Quote from: Azra on July 30, 2009, 03:03:09 PM ---. In ne bi imela partnerja, ki ze ima otroka. Ne vem, ce bi ga sprejela.
[/color]
--- End quote ---
In to si drzne napisat nekdo, ki mu gre vladar njegove hiše otrok v partnerjevo hišo otrok .......... kaj pa zarečeni kruhec ;) ;D ::)
--- End quote ---
Oh joj :o potem pa se bom res spremenila :o
Bom raje rekla, da ne upam na taksnega. :P ang:
Azra:
p.s.
verjetno si bo mogel kaj omislit drugje, ce jaz ne bom za to. >:D ;D
Tea:
--- Quote from: Azra on July 30, 2009, 03:01:00 PM ---Hvala za razlago, Lunca in Tea.
Pri meni je tako, da ne, da ne bi marala otrok, a ko pomislim, da bi nekoga poleg sebe morala imeti vec let, ne bom rekla vso zivljenje ... ::) samo kot dojencka nekaj mesecev ok, potem pa :o morda se to ne bi vzdrzala.
Resnicno ne maram prevzemati odgvornosti, ali se manj: obcutka, ki sem ga opisala zgoraj, zato pse gledam samo preko fotografij in tudi t.i. partnerje ne morem imeti dlje casa.
Kar se tice otrok, sem si nazadnje zelela predstavljati kako bi bilo. Nosecnost se sprejmem, potem pa mi je jasno, da bi ta dojencek enkrat hodil v solo, pa vse ceramonije. :o
Lako sem samo varuska nekaj ur dnevno, tukaj pa se tudi zakljuci.
Mislim, da je moje poslanstvo kje drugje. ang:
--- End quote ---
Prosim
Kdo te ne bi razumel. Na nek način je z opozicijo tudi pri meni Saturn v 5 hiši in to še na Marsa po vrhu ......
Ti priporočam branje o Saturnu /mogoče Mario Baar - Saturn gospodar karme/ ali pa Liz Green Saturn
Boš bolje razumela "tvojo senco" in seveda odpravila blokade
Nujno je namreč. Samo s tem, da se zavestno odločiš: otrok pa ne bom imela, ne boš rešila planetarne pozicije.
Najprej je treba planetno energijo udomačit, potem pa se odločat. :D
Tita:
--- Quote from: Azra on July 30, 2009, 03:03:09 PM ---
--- Quote from: pikica on July 30, 2009, 02:55:11 PM ---Slučajno me je pot zanesla v tole sobano in sem med prebiranjem zadnjih nekaj postov šla še mojo karto gledat. Tudi pri meni so Saturn, Pluton in Mars v 5. hiši, ni noben retrogarden in že od nekdaj ne čutim potrebe po lastnih otrocih. Tudi ko vidim dojenčke, se ne raznežim ali stopim od veselja. Sebe si niti ne predstavljam noseče; če bi že imela otroka, bi ga posvojila, sploh me ne bi motilo, če bi imel partner otroka iz prejšnjega razmerja. :D
--- End quote ---
Zanimivo ... vidis, jaz pa posvojila ne bi, tudi ce ne bi mogla zanosit. Ce bi ze mogla imet, bi imela 'svojo kri'. In ne bi imela partnerja, ki ze ima otroka. Ne vem, ce bi ga sprejela.
--- End quote ---
Pri partnerju, ki ima že otroka, bi mi bilo ok to, da ta otrok ne bi bil moj, torej moja doživljenska skrb (četudi bi se lahko to obrnilo - se kaj zgodi partnerju in njegovi bivši). S tem bi imela manjši občutek odgovornosti do tega otroka oz. občutka ''ujetosti'', ljubezen bi bila pa lahko enaka kot do svojega otroka. Mogoče se to malce čudno sliši.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version