Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta

Natalne karte članov tretji---del

<< < (24/67) > >>

Azra:
Zanima me nekaj, kar verjamem, da bo vecina mislila, da sem za mentalno ustanovo. Ne vem od kod imam to v sebi, vem pa, da ze od nekdaj.

Namrec, moja velika 'strast' je gledanje letalskih nesrec. Mislim, da na National Geog. ni ene, ki je ne bi pregledala.
In moja velika zelja je videt letalsko nesreco v zivo, posebaj, ce bi se letalo razpolovilo.
Spomnim se, da sem to povedala enkrat mojemu pirjatelju in, ko smo bili skupaj na letalu in imeli mocne turbolence, je mene nekako zabavalo in sem se smehljala  ??? on pa je bil ves prestrasen in mi je skoraj 'zagrozil' naj se naslednjic spravim na drug let.  :o

Podoben uzitek imam ob gledanju kriminalnih dokum., filmov ipd.
Ce skupaj povzamem, me dogodki, ki so povezani s trpljenjem, kriminalom privlacijo/zanimajo.

Azra:
Serije z umori sem gledala ze v osnovni soli in vedno me je zanimal potek/zakaj do tega pride, kako ... nek globji pomen, ne toliko za akcijo in dejanje.
Starsi so mi to vedno zeleli preprecit, ces da to ni za otroke. Potem pa sem imela se vecjo slast.  :P

Tita:

--- Quote from: Tea on July 30, 2009, 03:26:24 PM ---Seveda, saj Saturn je tudi vladar tvoje 7 hiše. 
Še enkrat .... če ne boš ozavestila 5, ne boš imela izpolnjene in seveda niti 7 hiše, če veš kaj hočem povedat. Potem pa otroci gor ali dol. Ali pa prav zaradi njih, ali brez njih,  kao  ::)

--- End quote ---

Kako jo pa ozavestiš oz. udomačiš (kot si se enkrat prej izrazila)?

cvetka:

--- Quote from: pikica on July 30, 2009, 03:50:38 PM ---
--- Quote from: Tea on July 30, 2009, 03:26:24 PM ---Seveda, saj Saturn je tudi vladar tvoje 7 hiše. 
Še enkrat .... če ne boš ozavestila 5, ne boš imela izpolnjene in seveda niti 7 hiše, če veš kaj hočem povedat. Potem pa otroci gor ali dol. Ali pa prav zaradi njih, ali brez njih,  kao  ::)

--- End quote ---

Kako jo pa ozavestiš oz. udomačiš (kot si se enkrat prej izrazila)?

--- End quote ---

bom po domače povedala: najbolje tako, da se soočiš z dejstvi (ne bom zapisala problemi), ki jih prinašajo take planetarne (in v zibko položene) kombinacije,  ang:

Mystica:
Hihi, prebiram zadnje poste v tej temi. Zanimivo ... ker se tudi sama ubadam s podobnimi mislimi zadnje čase.
Zakorakala sem v 30. leta in želje po otroku ni.
Ne prenesem tistega kričanja, odgovornosti zadnj. Za mačko z veseljem skrbim, hranim, krtačim, pucam skret :D
Ampak otrok ... jao jao. Enkrat lani sem imela preblisk, da mogoče bi ga imela, pa je kar šlo mimo.
Ne verjamem, da ga bom kdaj imela. Kar postaja problem - z mojim partnerjem.

5-. hišo imam v Devici, potem je pa noter celo vrinjeno znamenje Tehtnice z grdo aspektiranim Plutonom noter (kvadrat s Soncem in Marsom v 8. hiši).
Poleg tega je vladar 5. hiše (Merkur) vladar tudi mojega ASC. Luna je sicer lepo aspektirana, samo je v OVnu.

Moj partner ima pa v 5. hiši Sonce! In se mi zdi, vsaj namiguje tako, da bi imel otroka ...
hja ... hudič je to - različne želje.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version