Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta

Natalne karte članov tretji---del

<< < (52/67) > >>

Azra:

--- Quote from: taja6 on October 03, 2009, 10:08:27 PM ---
--- Quote from: Azra on October 03, 2009, 07:52:41 PM --- :D Morda bi bilo celo zdravo. Glede na vcerajsnje dogodivscine.  ;)

--- End quote ---

sej to boš ti brez terorja popedenala  ;)  :-*

--- End quote ---

;)  :-*

Tejka:
Spet plonkam

--- Quote ---PLUTON V TRETJI HIŠI
Ta položaj združuje dva popolnoma nasprotna principa. Po eni strani nagnjenje k molčečnosti in skrivnostim /Pluton/ in po drugi potreba po komunikaciji in stikih /Merkur/. Za Plutona v tretji hiši sta značilna velika radovednost in tudi raziskovalni duh. Čeprav imamo občutek, ko srečamo človeka s Plutonom v tretji, da ga okolica ne zanima preveč, saj mu obraz prekriva brezizrazna maska, ki skriva, kako pozorno sledi vsemu v svoji okolici. Kadar tak človek spregovori, smo lahko sigurni, da bo vztrajal pri svojih stališčih in ima precej dogmatsko mišljenje.

Druga plat takega položaja Plutona pa je, da gre lahko za boj in oblast med brati in sestrami, nerazumevanje s sosedi /ali odklanjanje/, zelo možna smrtna nezgoda v prometu /ali smrt brata ali sestre/.

--- End quote ---
Če tole seštejem s opozicijo Saturna in Merkurja, ki se mi je začela, nič čudnega, da moram paziti v prometu. No še lep čas bom odlašala  izpit za avto :o

Azra:

--- Quote from: Tejka on October 04, 2009, 05:20:41 PM ---Spet plonkam

--- Quote ---PLUTON V TRETJI HIŠI
Ta položaj združuje dva popolnoma nasprotna principa. Po eni strani nagnjenje k molčečnosti in skrivnostim /Pluton/ in po drugi potreba po komunikaciji in stikih /Merkur/. Za Plutona v tretji hiši sta značilna velika radovednost in tudi raziskovalni duh. Čeprav imamo občutek, ko srečamo človeka s Plutonom v tretji, da ga okolica ne zanima preveč, saj mu obraz prekriva brezizrazna maska, ki skriva, kako pozorno sledi vsemu v svoji okolici. Kadar tak človek spregovori, smo lahko sigurni, da bo vztrajal pri svojih stališčih in ima precej dogmatsko mišljenje.

Druga plat takega položaja Plutona pa je, da gre lahko za boj in oblast med brati in sestrami, nerazumevanje s sosedi /ali odklanjanje/, zelo možna smrtna nezgoda v prometu /ali smrt brata ali sestre/.

--- End quote ---
Če tole seštejem s opozicijo Saturna in Merkurja, ki se mi je začela, nič čudnega, da moram paziti v prometu. No še lep čas bom odlašala  izpit za avto :o

--- End quote ---

Tejka ne mores to tako gledat, s tem se lahko omejujes. Kar ti je usojeno se zgodi, tudi ce se upiras.
Avto pa je v danasnjem casu super stvar. Si ne znam predstavljat, da ne bi vec vozila ...  :-X
lp
 ang:

Maja:
Mene pa zanima, kdaj se mi lakho obeta naraščaj? Se to da ugotoviti z natalne karte?

Tea:

--- Quote from: ženska on October 05, 2009, 07:30:23 AM ---Mene pa zanima, kdaj se mi lakho obeta naraščaj? Se to da ugotoviti z natalne karte?

--- End quote ---

Seveda se da ugotoviti, je pa to tako, da takih dni imamo seveda več.

Zelo bi pomagalo, da bi prilepila tranzitno karto.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version