Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta

Natalne karte članov tretji---del

<< < (57/67) > >>

Azra:
Stvar gledanja ... za moje pojem je clovek zemlji samo tumor. Prevec nas je. Ce bi vsak posameznik izkoristil zivljenje ... je zelo, zelo polno. Delas, potujes, uzivas zase in se morda za koga-partner.
Jaz sem se z osebami, ki so mi bile v preteklosti sorazmerno blizu in imajo sedaj otroka, popolnoma oddaljila. Alergijo dobim.  >:D
Tistim, ki jih imam rada ... potiho zelim, da ne bi imeli otrok. Ce pa bodo, pa mene vec ne bo 'z njimi'.  :D

Tea:

--- Quote from: ženska on October 05, 2009, 07:31:31 PM ---Biološke ure nam tiktakajo različno hitro ... :D

--- End quote ---

Naslednje leto, ko bo luna prišla na Venero bo priložnost, pa še Jupiter bo v trigonu na Venero ;)

Tea:

--- Quote from: Azra on October 05, 2009, 07:30:17 PM ---Preberi si malo sama ... o tem je napisano ogromno.
Je pa tako, da s pomocjo astrologije vidis 'moznosti', kdaj imas vecje sanse za to ... ne pomeni, da ce imas tak aspekt - zdaj pa si oplojena. Na ta nacin se lahko zavarujes pred tem  :) ali pa si v tem obdobju bolj aktivna.
Nekako tako.
Naj se kdo popravi.  ;D
Jaz ti se vseeno zelim, da malo pocakas ... vsaj 5 let, bos drugace razmisljala.
Good luck!  ;D

--- End quote ---

čez štiri pet let bi bilo tudi cool ......jupi v 5 ;)

Jane:

--- Quote from: Azra on October 05, 2009, 09:50:32 PM ---Stvar gledanja ... za moje pojem je clovek zemlji samo tumor. Prevec nas je. Ce bi vsak posameznik izkoristil zivljenje ... je zelo, zelo polno. Delas, potujes, uzivas zase in se morda za koga-partner.
Jaz sem se z osebami, ki so mi bile v preteklosti sorazmerno blizu in imajo sedaj otroka, popolnoma oddaljila. Alergijo dobim.  >:D
Tistim, ki jih imam rada ... potiho zelim, da ne bi imeli otrok. Ce pa bodo, pa mene vec ne bo 'z njimi'.  :D

--- End quote ---

Dokler sam ne dobiš otrok, potem so ti spet blizu  ;)

Maja:

--- Quote from: Tea on October 06, 2009, 07:00:10 AM ---
--- Quote from: ženska on October 05, 2009, 07:31:31 PM ---Biološke ure nam tiktakajo različno hitro ... :D

--- End quote ---

Naslednje leto, ko bo luna prišla na Venero bo priložnost, pa še Jupiter bo v trigonu na Venero ;)

--- End quote ---

Hvala. .*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version