to je tisti pol, ki ga moraš še ozavestit pri sebi..ne mislim lažnivost, kot ti praviš
strelčevske kvalitete
kopiram še sem 
o osi 1-7. hiša je zapisal Viktor Gerkman ( knjiga - Astrologija-veda o značaju in usodi ) -
" Prva hiša, še posebno ASC, kaže tip energij, ki jih človek najde pri sebi in si jih pripisuje, energije 7. hiše pa išče pri drugih, kakor da jih sam ne bi imel ali oa bi bile pomanjkljuvo izražene. 7. hiša torej predstavlja tiste lastnosti, ki jih iščemo ali nas privlačijo v partnerjih, znancih, prijateljih ter sploh ljudeh, ki jih radi srečamo, ker se v njihovi bližini počutimo bolj sestavljene, cel in izpolnjene. Če gre za projekcijo pozitivnih lastnosti, potem seveda te ljudi doživljamo kot zelo zaželene, kadar pa projektivno zazvenijo v soljudeh naše nezavedne negativnosti, jih doživljamo kot sovražnike, nasprotnike, izzivalce. Če nismo povsem nesamokritični, potem prej ali slej ugotovimo, da vendarle so tako privlačnost kot neprijetnost ljudi, s katerimi se več družimo, tako ali drugače povezane z nami samimi. Neredko nas ljudje opozorijo :" Kaj za vraga te to pri njem tako moti, saj si sam isti?" V resnici se do okolice vedemo precej podobno, kot nam okolica potem vrača......
Ponavadi smo v zgodnejših obdobjih nasproti energijam 7. hiše nastrojeni pasivno in receptivno.

Ja, saj se zavedam svojih pomanjkljivosti ... zadeve, ki jih imam pri Strelcih rada; predvsem veselje do zabave, hitro se premaknejo, vedno imajo nove ideje, jaz moram ponavadi kakšne stvari 3x premislit

Na splošno so mi zelo všeč. Mogoče imam samo smolo, da zadnje čase naletim na tiste ... slabše sorte.
Pri tem ima pa veliko vlogo moj Neptun, ki je v 7. hiši na Descendentu in v konjunkciji z vladarjem ASC (merkurjem), hkrati pa še v opoziciji z ASC. Ne vidim jih v pravi luči oziroma lažem sama sebi.