Author Topic: PLANETARNI VPLIVI V LETU 2009 /mrki, retrogradnosti, prehodi v nova znamenja/  (Read 38479 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
Potem bo težko v letu 1010 najti ustrezen datum

Hmmm..bi blo zanimivo it pogledat le kaj se je v letu omenjenem zanimivega dogajalo ;) 8)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."

Hmmm..bi blo zanimivo it pogledat le kaj se je v letu omenjenem zanimivega dogajalo ;) 8)
javascript:void(0);

Morda pa res ... poglej se uro posta.  :)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno

javascript:void(0);

Morda pa res ... poglej se uro posta.  :)

In pa tvoja ura posta. :Ţ

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
13.7. pet dni po Luninem mrku sem  kupil računalnik in ekran.  Nekaj so mi že v startu slabo naštelali, včeraj pa mi je crknil kar naenkrat celo ekran.  Tako nisem vedel točno kaj je in sprva sem odnesel računalnik, nakar me je tisti poklical nazaj in je rekel naj prinesem še ekran. No, po nekaj minutah je ugotovil, da je crknil in amen, tako, da bom danes dobil novega. Glede na čas sklepam, da ga bom imel lahko kar dolgo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
Re: PLANETARNI VPLIVI V LETU 2009 /mrki, retrogradnosti, prehodi v nova znamenja/
« Reply #124 on: December 26, 2009, 10:12:05 PM »
Tačas imamo R Merkur in R Mars. Ne vem sicer kako vi, toda sam opažam kar vse noro. 
Bila je tisti požig hlač Nigerijca v Delta ameriškem letalu in spet je to označeno kot terorizem. Istočasno je zasilno pristalo na Islandijo letalo Lufthanse, za katero so rekli, da je podtaknjena bomba v njem. Nič ni bilo res. Upirajo se v Teheranu, enako kot pred šestimi meseci, če se dobro spomnim.

Žal je točno danes umrl moj stric, ki ga je kar hitro odneslo za rakom.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline cvetka

• Sp.simbol
Re: PLANETARNI VPLIVI V LETU 2009 /mrki, retrogradnosti, prehodi v nova znamenja/
« Reply #125 on: December 27, 2009, 03:14:19 PM »
Tačas imamo R Merkur in R Mars. Ne vem sicer kako vi, toda sam opažam kar vse noro. 
Bila je tisti požig hlač Nigerijca v Delta ameriškem letalu in spet je to označeno kot terorizem. Istočasno je zasilno pristalo na Islandijo letalo Lufthanse, za katero so rekli, da je podtaknjena bomba v njem. Nič ni bilo res. Upirajo se v Teheranu, enako kot pred šestimi meseci, če se dobro spomnim.

Žal je točno danes umrl moj stric, ki ga je kar hitro odneslo za rakom.

Andres

moje sožalje, Andres, stric je pač eden od najbližjih,  ang:

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #126 on: December 29, 2009, 01:53:33 AM »
Hvala Cvetka. Stric je bil zelo dobra oseba, vendar glede na starost je prišel tudi njegov čas.

Naj še napišem drugo, kar ni v kontekstu z mojim pokojnim stricem, da se že za ta teden, bržkone zadnji dan v letošnjem letu tu pripravlja bolj resna demonstracija. Ker sem obveščen tudi drugače, oziroma sem bil ravno na sestanku, bodo bržone uporabljeni tudi zažigalni predmeti.  Torej bo gorelo in pokalo.  R Mars in R Merkur kažeta bržkone na tisto kar bi se moralo zgoditi že preteklo zimo, ali kar lani oktobra.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #127 on: December 29, 2009, 06:50:34 AM »
Predvsem to kaže tudi na Mrk, ki bo v znamenju Raka točno na silvestrovo

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #128 on: December 29, 2009, 07:13:48 PM »
Še to povrhu Tea?  In tačas, oziroma danes sem dobil obvestilo, da je let moje mame na Islandijo odpovedan. Tako je nastala cela zmeda, ki sem jo tudi uspešno rešil.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858