Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne
Razlaga sanj za redne člane foruma X
Regina:
--- Quote from: taja6 on November 13, 2009, 06:53:35 PM ---
--- Quote from: Regina on November 13, 2009, 06:24:53 PM ---
--- Quote from: taja6 on November 13, 2009, 07:48:12 AM ---No, sem že malo spremenila sanjsko tematiko - to noč sem pomerjala čudovite in nenavadano udobne salonarje. Prav občudovala sem jih in jih kazala prijateljici. Kako babje ;D
Pa moj pokojni kuža me je spet prišel obiskat, tega sem vedno zelo vesela. :-*
Naredite si lep petek :-*
--- End quote ---
No, pa je še moški vpleten ;D
--- End quote ---
moški itak ;D
--- End quote ---
;D
Gaia:
--- Quote from: Regina on November 12, 2009, 09:19:37 PM ---
--- Quote from: Gaja on November 12, 2009, 08:50:19 PM ---
--- Quote from: Regina on November 11, 2009, 09:48:02 PM ---
--- Quote from: Gaja on November 11, 2009, 01:43:57 PM ---Sanjala sem o dveh prijateljih iz najstniških let, v enega od njih sem bila zaljubljena. Nobenega od njiju nisem videla že kakšnih 20 let in nimam stika z njima. Ne spomnim se podrobnosti, samo prijetnih občutkov, s katerimi sem se zbudila. Sicer smo se spoznali v živo, ampak smo prijateljstvo vzdrževali na daljavo prek pisem. Ali je to znak, da nekdo od njiju potrebuje mojo pomoč in naj ju poiščem?
:-* Gaja
--- End quote ---
Če tako čutiš, je to to.
--- End quote ---
Hvala enako. Imej lep vikend.
Hvala, draga. :-* :-* :-*
--- End quote ---
Verjetno ti nisem dosti pomagala, ampak v takih trenutkih je res najpomembnejši tvoj občutek.
Uživaj :-*
--- End quote ---
skorpijonka:
Eko, spet jaz, draga Regina.
Z mamico sva bile skupaj v zabaviščnem parku. Najbolj se spomnim tunelov, v katere se spustiš in tobogane, kjer te pošprica z vodo. Bilo je mrzlo, takle čas in vsi smo bili v bundah. Na nas je špricala topla voda in sploh ni bilo nič mrzlo.
Nazaj grede sva hotele iti na kremšnito in kozarec vina, bile smo kar mokre od tega špricanja. Čez en hotel se je šlo do edine odprte restavracije v tem času in noter je bil spet bazen. Topla voda. na mah sem skočila v bazen tople vode, oblečena v bundo, škornje, ni da ni. Vsi smo se smejali in se zabavali. Spet vijolična barva, tokrat moja bunda.
Če se ti kaj sanja,kaj bi tole lahko bilo?
Hvala lepa.
Regina:
Meni se vedno kaj sanja, skorpijonka ;D
Verjetno gre za nadaljevanje prejšnjih sanj, ampak brez tvoje povratne informacije težko kaj dodam.
sanjalka:
Danes pa sem imela hecne sanje,no vsaj zelo zanimive :D
Sem sanjala,da je nek moški metal kovance v travo in jaz sem jih pobirala,bili so euri,ampak ne po 1 eur,ampak po 500 eur 1 kovanec in en po 300 eur,pa po 1000 eur...
Moški je bil videti bolj kot klošar,reven in sem dobila slabo vest,ker sem pobirala te kovance in jih hotela seveda vzeti,saj bi mi prišli zelo prav :D
Pa me ta moški pogleda,tako brez besed sva se sporazumevala in mi pravi,ja seveda ti kar vzami te kovance,saj so tvoji,tebi pripadajo,ker si jih ti našla,zato jih pa mečem,da vidim kdo jih bo našel in si jih ravno ti,tako da bodi vesela in jih vzami. Videla sem,da misli resno in da je bil to res njegov namen.
Potem pa sem ugotovila,da imam v žepu listke,dobitne listke,kjer so bili napisani ogromni zneski denarja. Nisem mogla verjeti,kako najprej ti kovanci,sedaj pa še ti dobitni listki,kjer je pisalo tam po 30.000 eur,pa po 50.000 eur. ... Vedela sem,da jih moram iti samo še vnovčiti. Občutek sem imela,kot da je to nagrada za tisto pobiranje kovancev s tal,kot da sem bila še nagrajena zato,da sem pobirala kovance. Skratka vse skupaj hecno ;D Bom pa šla vplačati kakšen loto listek,pa poročam :D :D :D
No, v resnici pa sem si razlagala,da pravzaprav denar leži na tleh za vse,samo pravi trenutek moraš ujeti,da ga vidiš in najdeš,pač moraš biti pozoren in če si in ga najdeš,te čaka še nagrada za to tvojo pozornost.
Samo ne znam si to razlagati za svoje življenje. Me čaka kakšno lepo plačilo :P Bi morala biti na kaj prav posebej pozorna :o
Regina,saj veš tvoj komentar bi bil spet dobrodošel ang: :-* ang:
Sem gledala tvoje simbole,pa nikjer zasledila denarja ???
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version