Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma X  (Read 329949 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma X
« Reply #405 on: September 12, 2010, 09:15:37 PM »
Denar v sanjah največkrat kaže na to, koliko vrednotimo sami sebe. Predstavlja potencial za uspeh oz. vire, ki jih človek ima - materialno ali duhovno. Če denar prihaja od nekod, potem te vire dobivamo. A si pred kratkim kaka prepričanja o obilju čistila?

Nisem čistila prepričanj, ker tega ne znam :)
Bi bilo pa super, če bi dobila kakšen denar kar od kje :D Saj pravzaprav vedno pride, ko ga rabim.
Je pa možno, da so bile to kompenzacjske sanje.

Hvala Jernej za tvoj trud pri razlagi sanj, tudi pri drugih razlagah vidim, da ti gre prav dobro ;)

Čiščenje prepričanj? U, jaz znam, jaz znam! :P Sasa tudi. Obvlada. In še šest drugih... :D Nas je Gaja naučila  8)
In zdaj, ko je vse novo, me žene neka potreba po treniranju. Rabiš kaj za počistit?

To mi je všeč, kar v akcijo. :D
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #406 on: September 12, 2010, 09:18:14 PM »
Hehe Jernej, ti si model  :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #407 on: September 12, 2010, 09:22:49 PM »
O Jernej, tvoja klientka ti sporoča, da znaš super prepričanja najti  ;D Pa ne pozab na svojga Jožeta  :D
9ZK 674

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #408 on: September 12, 2010, 10:24:47 PM »
O Jernej, tvoja klientka ti sporoča, da znaš super prepričanja najti  ;D Pa ne pozab na svojga Jožeta  :D

Res je. Jernej, pravi naravni talent si.
www.theta.si
DZK 519

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #409 on: September 12, 2010, 10:30:00 PM »
Jane, hvala.  8)

Gaja, tudi hvala, opažam pa, da moj talent rabi vajo.

Saša, v NLPju bi po spremembi prepričanja napravila še korak po časovni črti v prihodnost. Tega v theti ni. Vsekakor pa bom drugi vikend že rahlo radoveden, kako se obnese tvoja pridobitev novega poguma v komuniciranju.  ;) In, mimogrede - da mu res ne bo potem ime Jože.  ::) Glede na dejstvo, da so to bolj plašna bitja, bi predpostavil, da je najbolje nekje sedet in čakat, da pride.
In sploh? Kje naj čakam? v 7. nadstropju ali nižje?

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #410 on: September 12, 2010, 10:49:27 PM »
Kar na 7. Itak. ;D
www.theta.si
DZK 519

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #411 on: September 12, 2010, 11:00:03 PM »
Kar na 7. Itak. ;D
Ja, saj res... vedno v "penthouse".  ;D

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #412 on: September 13, 2010, 07:58:02 AM »
Ah Jernej, ti bom poročala izide mojega novega prepričanja  ;) Brez skrbi hehe

Ti pa kar Jožeta lepo počakej, zih se ti bo prikazal slej ko prej  ;) Sej je ful prijazen in prav nič plašen. Je tko lepo prišel zraven te gledat  ;D
9ZK 674

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #413 on: September 13, 2010, 06:22:41 PM »
Malo je bil navihan danes. Samo prikimaval in odkimaval je.  :D

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #414 on: September 13, 2010, 07:11:40 PM »
Malo je bil navihan danes. Samo prikimaval in odkimaval je.  :D

Oooooo, kako super! Sem tako zelo vesela zate!!
 :-*
9ZK 674

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #415 on: September 14, 2010, 05:27:21 PM »
 :) :D  ;)

Offline Vilma88

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #416 on: September 23, 2010, 11:11:26 AM »
Pozdravljeni sanjači in sanjačke :) Sem nova na forumu, ravnokar sem se prijavila. Par dni nazaj sem imela močne sanje, zaradi njih sem tudi zašla tu na ta forum.
Torej kaj se je dogajala. Začetka in konca sanje se več ne spomnim, en delček sanj pa me spremlja zadnje dni tudi čez dan.
Torej da opišem, kaj se je dogajalo v teh mojih sanjah. Na našem balkonu (živimo v pritličju, v bloku) se je ugnezdila papiga. Ki je bila zelo prijazna, spuščala sem jo tudi v stanovanje, kjer je prosto letala. Bila sem jo vesela. Vendar je spala vendo na balkonu. Neko jutro, ko sem jo želela spet spustiti v stanovanje, je grdo gledala. Videla sem, da si je naredila gnezdo, v njem je imela dva jajčka. Dobila je zlovešč pogled, ni me spustila na balkon. Naježila je perje in dvigovala peruti že ob mojem pogled nanjou. Nisem si upala na balkon, sem pa vsake toliko časa pogledovala na balkon. IN glej, kar naenkrat je papiga dobila obraz sove. Obraz se ji je umiril, zloveščega pogleda ni bilo, videla sem le tiste pametne sovine oči. Kljub temu se nisem upala na balkon, s sovo sva se samo gledali.
Sanje se mi zdijo polne simbolov, malo sem gledala na tem portalu, kaj pomeni papiga, sova, balkon, jajčka. Pa nekako ne znam povezati vsega v celoto. Mi lahko prosim pomagate z vašim znanjem?
Pozdravček
Vilma 

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #417 on: September 25, 2010, 09:44:08 AM »
Balkon je prostor, s katerega se razglejujemo. Dvignjena točka, od koder imamo pregled nad življenjem. Na balkonu smo tudi bolj opazni.

Jajca v splošnem predstavljajo plodnost, nove začetke, potomstvo, oblije. So nekaj novega in krhkega, iz česar se lahko razvije novo.

Papige - pozitivno: To so inteligentne ptice, zelo občutljive in vdane. Predstavljajo govorne sposobnosti in hitro razmišljanje. Če se pozitivnim lastnostim papige zaupa in se jim dovoli združit z darom govora, lahko nastane občutek velike spontanosti

Papige - negativno: Povezujemo jih s ponavljanjem vsega, kar so se naučile. Vsak ima vsaj približen občutek, kako se je pogovarjati z nekom, ki daje vtis, da se je vseh odgovorov naučil napamet. Katerokoli temo načnete, začne predvajat svojo ploščo. Papiga lahko simbolizira nekoga v bližnji okolici, ki se vede na takšen način. Lahko pa je opozorilo vem, da pri sebi pretehtate stvari, preden jih delite z drugimi.

Sova - pozitivno : Ponavadi jih povezujemo z nenavadnimi sposobnostmi, modrostjo in velikim razumevanjem. Izražajo sposobnost zaznavanja in razvozlajo vsako skrivnost. Sova v sanjah je simbol delčka osebnosti, ki je zelo inteligenten in mogoče tudi jasnoviden.

Sova - negativno: Predstavljajo tudi konec nekega obdobja, metaforično smrt. Ničesar ne napovedujejo, vendar se pojavljajo takrat, ko gre človek skozi izkušnje kakršnegakoli konca ali opuščanja. Če v sedanjem obdobju nekaj izgubljate, predstavlja pojav sove verjetnost, da se boste poslovili dostojno in z veliko razumevanja. Ko izpustimo nekaj iz rok, zdrsnemo bolj gladko v nove začetke.

Interpretacij je lahko več.
1) Ne želiš se več izpostavljat, ker se ti je uprlo papigasto govorjenje in si spoznala kako večjo modrost.
2) Nekdo v bližini, ki rad govori in je rad v središču pozornosti, je dobil potomstvo ali več denarja. Mogoče se je zresnil. Vsa situacija pa te malenkost straši.
3) Glede na zapisane lastnosti posameznih elementov imaš verjetno tudi sama kakšno.

Offline Vilma88

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #418 on: September 25, 2010, 06:34:29 PM »
Jernej hvala za razlago, za trud. Nagibam se k k prvi tvoji interpretaciji, ta je bila prva, ki mi je padla na pamet, ko sem si sama skušala razložiti sanje. Bolj ko sem razmišljala, bolj ko je deloval racio, bolj me je bilo "strah" trejtje razlage.Ker sem samokritična, dvojčica po horoskopu, na trenutke nisem bila prepričana, ali sem jaz papiga, za sovo pa mislim da nimam preveč samozavesti, da bi si pripisala njene pozitivne lastnosti. Negativne zagotovo niso.
Nekaj se dogaja z mano, z mojo družino zadnje čase. Nimam dobrega občutka. Imam dva mala otroka, ki se zadnje čase precej zbujata, vreščita. Hči dva dni nazaj ni hotla spat v svoji sobi za živo glavo, čeprav je tega navajena, stara je dve leti in pol, to noč je ječala, stokala. Saj to je normalno, tega sem vajena. Tudi mene je premetavalo, nisem se mogla umirit, ampak tokrat je vse drugače, kot da bi bil še nekdo v prostoru.
Vse skupaj pripisujem četrtkovi polni luni, čeprav notranji nemir mi pravi, da je nekaj drugega. NImam nobenih izkušenj na tem področju. To noč me je v sanjah spremljal pokojni dedek, ki je naredil samomor.
Razmišljam o energetskem čiščenju prostora.
Mi lahko kakorkoli pomagate? Usmerite naprej?

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #419 on: September 26, 2010, 11:56:08 PM »
Na energetska čiščenja se bolj malo spoznam in se raje osredotočam na tisto, kar ljudje nosimo v glavah.

Strah pred tretjo razlago kaže samo, da je tam še najbolj zanimivo kopat :) Po psiholoških analizah ima človek samo sekundo ali dve časa, preden intuitivno idejo "ugrabi" racionalni del možganov in jo začne preobračat.
Zanimivo bi bilo razmislit, od katerega dogodka dalje se z družino nekaj dogaja. Od kod izvira slab občutek? Kaj je prva asociacija in kaj je tista "tretja" razlaga?

Kakšnega razpoloženja je bil dedek? Je kaj rekel? Ponavadi družinski člani tudi v sanjah nadaljujejo z vlogami iz realnega življenja in opozarjajo na nekaj, kar bi morali popravit.