Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne
Razlaga sanj za redne člane foruma X
sanjalka:
Hvala Pikica za odgovor ang:
Mitra:
Jaz pa že nekaj dni iščem po spletu... razlago.
Sanjala da prijetno ležim v travi z ljubljeno osebo. Zraven je bilo polje koruze. Mimo je prišel očka z malim sinkom in sta se šla igrat vojake po koruzi. Med otroškim smehom sem zaslišala jezno mijavkanje moje mucke. Takoj akcija in preverit kaj se dogaja. Otroka z očkom ni bilo več, je bil v koruzi (verjetno mrtev, tak je bil občutek) nakar zagledam mucko in vso krvavo po zadnjih tacah (spet tisti sanjalski instinkt, da jo je želel sterilizirat in da na koncu pogine). Toliko moči sem imela, da se desca onesposobila, vendar se mi je smejal v glavo in od njega nisem izvedela ne kaj je z otrokom, ne kaj je z mačkom polčel......
Prosim za razlago, če se komu kaj bliska kaj naj bi mi vodniki skozi sanje sporočali.
Imejte lep dan
;) ;) ;) ;)
sasa:
No evo, zgleda moje ideje počasi dozorevajo, ker sem danes ponoči sanjala, da sem tik pred porodom :D pa še dvojčici sta bili, tko da je ideja dvojno plodna :o
zanimivo doživet kako ti voda odteče. da ne omenjam tega, da sem imela strašen problem imena izbirat ;D
Jernej:
--- Quote from: sasa on October 28, 2010, 08:44:22 AM ---...da ne omenjam tega, da sem imela strašen problem imena izbirat ;D
--- End quote ---
To pa res ni problem. Vedno je treba imet kakšnega na rezervi. Genovefa in Eulalija, recimo ;)
Jernej:
--- Quote from: Mitra on October 14, 2010, 11:13:41 AM ---Jaz pa že nekaj dni iščem po spletu... razlago.
Sanjala da prijetno ležim v travi z ljubljeno osebo. Zraven je bilo polje koruze. Mimo je prišel očka z malim sinkom in sta se šla igrat vojake po koruzi. Med otroškim smehom sem zaslišala jezno mijavkanje moje mucke. Takoj akcija in preverit kaj se dogaja. Otroka z očkom ni bilo več, je bil v koruzi (verjetno mrtev, tak je bil občutek) nakar zagledam mucko in vso krvavo po zadnjih tacah (spet tisti sanjalski instinkt, da jo je želel sterilizirat in da na koncu pogine). Toliko moči sem imela, da se desca onesposobila, vendar se mi je smejal v glavo in od njega nisem izvedela ne kaj je z otrokom, ne kaj je z mačkom polčel......
Prosim za razlago, če se komu kaj bliska kaj naj bi mi vodniki skozi sanje sporočali.
Imejte lep dan
;) ;) ;) ;)
--- End quote ---
Polje koruze se nanaša na neke vrste obilje. Mačko pa povezujemo s samostojnostjo in intuicijo.
A obstaja kdo, ki ti pod krinko prijaznosti poskuša odvzet pozitivne občutke, povezane z obiljem?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version